Bilerek kavga cikartiyorum....

Akanseneler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
595
444
103
43
Iyi geceler.....
Biraz önce eşimle tartiştik.biz almanyada yaşiyoruz.Bu sene memlekette değil ben Sidede tatil yapmak istedim.
Son tatilimiz bundan üç yil önceydi.
Eşimle hiçbir konuda anlayaşamayiz,fikirlerimiz cok catişiyor.
Ben ak dedimi o kara diyor ve yine tatile bulma çabasi bize zülüm oldu.
Ben birkac hotel secdim ve bu bölgelerde olmasini isterim dedim o ise sanki inadina yapiyor bana hiç sevmiyecem yerden beğenmeyecem kötü yorumlar almiş hotelleri öneriyor .
Tabii sinirlendim noluyor diye...
Iki belkide üçay oldu her seferinde ertelendi belki fiyatlar düşerde lastminute buluruz diye,olmadi.
Bugün akşam dedim artik reservasyon yapiyimde bizde hazirlik yapalim.
Eşimi yanima çağirdim gelmiyor bakmiyor .geldi hemen hani böyle istemiyordun hani şöyle gözüküyor ...
Nebilim ney...tepem atti...
Cocuklar yatmişti ama ben sanki extra onlar duysun görsünler gibi bağirarak cağirarak konuşuyorum.icimden bir ses sus sus diyor ama dinlemiyorum.
"Cocuklar duysun ben sucsuzum,babaniz istemiyor engel oluyor onun yüzüne tatil yapamiyoruz..."böyler düşünceler beynimi yönetti ve olan oldu ..
Eşim cok sinirlendi "bensiz gidin tatile ben yokkum ,al cocuklarini git" dedi...
Bende"benim iki erkek cocuğum var ,babasiz olsalar nealaka giderler ama böyle olmaz ,ne düşüncesiz insansin ya..
Sen kimsinde bize bunu yapiyorsun .."dedim.
Büyük oğlum 17yaşinda bizi duydu tabii
Evden bu saatte cikkti gitti...
Icim ezildi ..tabiiki böyle olmasini istemiyordum ama bilerekte devam kavga ettim..
Off... niye böyle yaptim?nasil kendimi durdura bilirim?

Bi tatil için bu kadar olay çıkartmaya gerek var mi özellikle çocukları da katarak onlarin da psikolojisini bozmaya hakkınız yok bence .
Ayrıca böyle kavga gürültü sizin istediğiniz yere gidilse bu şekilde içinize sinecek mi ?
Bence tatlı dille eşinizi ikna edebilmek , ağız tadıyla tatile çıkmak varken bu şekilde hiç kimsenin ağzının tadı olmaz .
Bide bağıra bağıra çocuklar bakın babaniz şöyle böyle demek çok çok çok yanlış .
Valla Allah akıl fikir versin .
Hem Kocaniza hem de çocuklarınıza üzüldüm .
Öfke kontrolunuz yok .

Bu kadar çatışıyorsanız bir evlilik danışmanına gidin hem kendinizin hemde çocukların psikolojisini niye alt üst ediyorsunuz abartı buldum ben kavganızı.

Bence bi psikiyatrdan yardım almalısınız çünkü sinirlerinize hakim olamıyorsunuz uyuyan çocukları uyandırmıssınız
Siz sabah çocuklarınıza "babanıza şunu şunu dedim ama hayır diyor " deseydiniz de eminim inanacaklardi çünkü anneler en güvenilirdir

ben de bazen böyle davranıyorum.
Ancak öyle kendimi dinletecekmişim gibi geliyor.
Bazı zamanlar kocam o kadar geri zekalıya dönüşüyor ki
çıldırarak ancak çözebilirmişim gibi

Cocugunuza uzuldum. 17 yasinda cocugunuz olduguna gore cogumuzdan daha deneyimli ve bilgili bir ablamizsiniz. Psikolojik yardim alabilirsiniz. Ilac tedavisi olabir yani bence bunlari degerlendirin

Kavga ederken çocuklarınızı kullanmaya, onları etkilemeye çalışmışsınız. Çok çok yanlış bir şey yapmışsınız. Böyleyseniz o çocuk sizinle bir yere gelmek ister mi...

Sabrınızın taştığı bir noktaya gelmişsiniz ki hep kendi dediğim olsun diyen herşeyi güç savaşına çeviren bir kocayla yaşamak zordur bilirim. Keşke çocuklarınızın önünde olmasaydı tartışmanız ama insanız işte çoğu zaman ince düşünemiyoruz birden parlıyoruz. Siz mesajin sonunda kendi özeleştirinizi yapmışsınız aslında, keşke böyle yapmasaydım diye ancak eşiniz de böyle düşünüp hatasını görürse ikimizin de birşeyleri düzeltme şansı olur. Ama sadece tek taraflı fedakarlıkla da yürütmek zor

çok umarsız sorumsuzca doğru değil davranışlarınız anlattığınız kadarıyla

Iyi geceler.....
Biraz önce eşimle tartiştik.biz almanyada yaşiyoruz.Bu sene memlekette değil ben Sidede tatil yapmak istedim.
Son tatilimiz bundan üç yil önceydi.
Eşimle hiçbir konuda anlayaşamayiz,fikirlerimiz cok catişiyor.
Ben ak dedimi o kara diyor ve yine tatile bulma çabasi bize zülüm oldu.
Ben birkac hotel secdim ve bu bölgelerde olmasini isterim dedim o ise sanki inadina yapiyor bana hiç sevmiyecem yerden beğenmeyecem kötü yorumlar almiş hotelleri öneriyor .
Tabii sinirlendim noluyor diye...
Iki belkide üçay oldu her seferinde ertelendi belki fiyatlar düşerde lastminute buluruz diye,olmadi.
Bugün akşam dedim artik reservasyon yapiyimde bizde hazirlik yapalim.
Eşimi yanima çağirdim gelmiyor bakmiyor .geldi hemen hani böyle istemiyordun hani şöyle gözüküyor ...
Nebilim ney...tepem atti...
Cocuklar yatmişti ama ben sanki extra onlar duysun görsünler gibi bağirarak cağirarak konuşuyorum.icimden bir ses sus sus diyor ama dinlemiyorum.
"Cocuklar duysun ben sucsuzum,babaniz istemiyor engel oluyor onun yüzüne tatil yapamiyoruz..."böyler düşünceler beynimi yönetti ve olan oldu ..
Eşim cok sinirlendi "bensiz gidin tatile ben yokkum ,al cocuklarini git" dedi...
Bende"benim iki erkek cocuğum var ,babasiz olsalar nealaka giderler ama böyle olmaz ,ne düşüncesiz insansin ya..
Sen kimsinde bize bunu yapiyorsun .."dedim.
Büyük oğlum 17yaşinda bizi duydu tabii
Evden bu saatte cikkti gitti...
Icim ezildi ..tabiiki böyle olmasini istemiyordum ama bilerekte devam kavga ettim..
Off... niye böyle yaptim?nasil kendimi durdura bilirim?
esinizle olan kavganızı cocuklara yansıtmanız cok hata. ben kucukken annemle babam bir ara kavgalıydı annem ben buyukmusum gibi bana yansıtırdı erkek kardeslerimde bilirsi ama ben çok etkilenirdim.

Valla canım kusura bakma ama tek bişey söyleyeceğim evladına yazık böyle umursamaz insanlardan nefret ediyorum

Kınamıycam...

gerçekten de bu ruh halindeki kisiler ebeveynliklerini baskalarına devretsin. O yastaki cocuk aglasa aglayamaz, sarılsa sarılamaz.. Kendi kendi icini yer bitirir. Yazık ya..

Madem kocanızla anlasamiyosunuz gidin bosanın ya da terapi alin ama o cocuklara bari yansıtmayın bu kadar.

Back
X