- 3 Nisan 2013
- 595
- 444
- 103
- 43
- Konu Sahibi Akanseneler
Iyi geceler.....
Biraz önce eşimle tartiştik.biz almanyada yaşiyoruz.Bu sene memlekette değil ben Sidede tatil yapmak istedim.
Son tatilimiz bundan üç yil önceydi.
Eşimle hiçbir konuda anlayaşamayiz,fikirlerimiz cok catişiyor.
Ben ak dedimi o kara diyor ve yine tatile bulma çabasi bize zülüm oldu.
Ben birkac hotel secdim ve bu bölgelerde olmasini isterim dedim o ise sanki inadina yapiyor bana hiç sevmiyecem yerden beğenmeyecem kötü yorumlar almiş hotelleri öneriyor .
Tabii sinirlendim noluyor diye...
Iki belkide üçay oldu her seferinde ertelendi belki fiyatlar düşerde lastminute buluruz diye,olmadi.
Bugün akşam dedim artik reservasyon yapiyimde bizde hazirlik yapalim.
Eşimi yanima çağirdim gelmiyor bakmiyor .geldi hemen hani böyle istemiyordun hani şöyle gözüküyor ...
Nebilim ney...tepem atti...
Cocuklar yatmişti ama ben sanki extra onlar duysun görsünler gibi bağirarak cağirarak konuşuyorum.icimden bir ses sus sus diyor ama dinlemiyorum.
"Cocuklar duysun ben sucsuzum,babaniz istemiyor engel oluyor onun yüzüne tatil yapamiyoruz..."böyler düşünceler beynimi yönetti ve olan oldu ..
Eşim cok sinirlendi "bensiz gidin tatile ben yokkum ,al cocuklarini git" dedi...
Bende"benim iki erkek cocuğum var ,babasiz olsalar nealaka giderler ama böyle olmaz ,ne düşüncesiz insansin ya..
Sen kimsinde bize bunu yapiyorsun .."dedim.
Büyük oğlum 17yaşinda bizi duydu tabii
Evden bu saatte cikkti gitti...
Icim ezildi ..tabiiki böyle olmasini istemiyordum ama bilerekte devam kavga ettim..
Off... niye böyle yaptim?nasil kendimi durdura bilirim?
Biraz önce eşimle tartiştik.biz almanyada yaşiyoruz.Bu sene memlekette değil ben Sidede tatil yapmak istedim.
Son tatilimiz bundan üç yil önceydi.
Eşimle hiçbir konuda anlayaşamayiz,fikirlerimiz cok catişiyor.
Ben ak dedimi o kara diyor ve yine tatile bulma çabasi bize zülüm oldu.
Ben birkac hotel secdim ve bu bölgelerde olmasini isterim dedim o ise sanki inadina yapiyor bana hiç sevmiyecem yerden beğenmeyecem kötü yorumlar almiş hotelleri öneriyor .
Tabii sinirlendim noluyor diye...
Iki belkide üçay oldu her seferinde ertelendi belki fiyatlar düşerde lastminute buluruz diye,olmadi.
Bugün akşam dedim artik reservasyon yapiyimde bizde hazirlik yapalim.
Eşimi yanima çağirdim gelmiyor bakmiyor .geldi hemen hani böyle istemiyordun hani şöyle gözüküyor ...
Nebilim ney...tepem atti...
Cocuklar yatmişti ama ben sanki extra onlar duysun görsünler gibi bağirarak cağirarak konuşuyorum.icimden bir ses sus sus diyor ama dinlemiyorum.
"Cocuklar duysun ben sucsuzum,babaniz istemiyor engel oluyor onun yüzüne tatil yapamiyoruz..."böyler düşünceler beynimi yönetti ve olan oldu ..
Eşim cok sinirlendi "bensiz gidin tatile ben yokkum ,al cocuklarini git" dedi...
Bende"benim iki erkek cocuğum var ,babasiz olsalar nealaka giderler ama böyle olmaz ,ne düşüncesiz insansin ya..
Sen kimsinde bize bunu yapiyorsun .."dedim.
Büyük oğlum 17yaşinda bizi duydu tabii
Evden bu saatte cikkti gitti...
Icim ezildi ..tabiiki böyle olmasini istemiyordum ama bilerekte devam kavga ettim..
Off... niye böyle yaptim?nasil kendimi durdura bilirim?