Kuş severler federasyonu var sizin oraya yakın şubesini arayın o numaraları söyleyin kaydı varsa sahibi bulunuyorKizlar gecen hafta evimize ayağında bileziği olan muhabbet kuşu geldi. Sahibini bulmak istiyoruz nasil bulacagimiz konusunda bilgi sahibi olan var mi. İnternette bi sey bulamadim anlayanlar lutfen bi akıl verebilir mi? Bileziginde sayilar var ne zaman doğduğu yazıyor ve egitilmis belli
İlanlar hep eski tarihli bizde yazdik bi kac guncel yere de haber çıkmadı. Ay üzülüyorum ya cok da tatlı bi sey ama ilgilenmiyoruz 3 tane daha kusumuz var. Sahibi cok üzülmüştür o yuzden bulmak istiyoruz ..Çevrenizdeki konu komşuya haber verin, muhtemelen yakın çevrelerden kaçmıştır. Fazla detay vermeyin, bedavadan eğitimli kuş sahibi olmak isteyen fırsatçı insanlarda çıkacaktır çünkü.
Birde merak üzerine netten baktım, muhabbet kuşu kayıp ilanı sitesi var, oraya da göz atabilirsin
Hahahaha :) ahhhh bacım ismini soyleyebilse kuşcağız bnde bu sabah esprisini yaptım annemlereMuge anliya gidin ☺☺☺☺
Canim o dediğini yazdim nete bi sey bulamadımKuş severler federasyonu var sizin oraya yakın şubesini arayın o numaraları söyleyin kaydı varsa sahibi bulunuyor
Cok eğitimli bi kuş o yüzden kime desek benim der biliyoruz.Bilezigi varsa mutlaka bulunur bence.
Oraya en yakın veteriner klinigine sorsaniz mesela. Ya da fotografini çekip ilan yapsaniz duraklara.
vallahi gecen haftalarda müge anlının programında papağanı kaybolan birini konuk ettiler. kadın papagannıı buldu. aynı blokta başka birinin evine girmiş. cok mutlu olmuştu kadın.Kizlar gecen hafta evimize ayağında bileziği olan muhabbet kuşu geldi. Sahibini bulmak istiyoruz nasil bulacagimiz konusunda bilgi sahibi olan var mi. İnternette bi sey bulamadim anlayanlar lutfen bi akıl verebilir mi? Bileziginde sayilar var ne zaman doğduğu yazıyor ve egitilmis belli
foto isteyeceksin mutlaka sahibi kimse elbet kuşla cekilşmiş bir iki fotosu vardır.Cok eğitimli bi kuş o yüzden kime desek benim der biliyoruz.
Ne güzel ya resim çekip yollarsan belki çözeriz. Kedilerde de kolye oluyor, kolyenin içini çevirip açtığında içinde kağıt çıkıyor o kağıtta sahibinin adresi numarası vs oluyor belki bu da oyle bıseydir.Kizlar gecen hafta evimize ayağında bileziği olan muhabbet kuşu geldi. Sahibini bulmak istiyoruz nasil bulacagimiz konusunda bilgi sahibi olan var mi. İnternette bi sey bulamadim anlayanlar lutfen bi akıl verebilir mi? Bileziginde sayilar var ne zaman doğduğu yazıyor ve egitilmis belli
Hahahaha :) ahhhh bacım ismini soyleyebilse kuşcağız bnde bu sabah esprisini yaptım annemlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?