Bilezik , altin , tavsiye lutfen

Geçen ben de sordum 7bin fiyat verdiler bana şok oldum. Benim zamanımda 26 gram 1600e almıştık ya. Hey gidi zaman. Sen en iyisi bir zincir al bir de cumhuriyet ya da yarım bi iki tane ve zincire takıp geline tak derim.

Ay bilemedim , kafamda o kadar bilezik diye netlestirmistim ki simdi hayal kirikligi oldu cok

Gram önemli sanırım ,zaten 22 -24 ayar oluyor bilezikler diye biliyorum.
Burmada cok kayip olmuyor heralde nerdrn duyduysam.

Grami az olursa bilezikler hemen egilip bukuluyor diye biliyorum. Butceniz saglamsa 22 ayar en az 18–20 gramlik bir bilezik alin.
Ben olsam gunluk takilan kilitli, modern bilezikler var onlardan alirdim, boyle beyaz altin sari altin karisimli tasli olanlar cok hos.

Benim para anca 10 grama yetiyomus , dumur oldum :deli:

Su anda dusunuyorum , olmadi krndi bilekliklerimi falan da koyarim ustune kuyumcuya gittigimde bilemedim bi caresini bulucam elbet

Butce 2 bin ama yorumlardan anladim ki 2 bine duzgun bisi almam mumkun degil , butcemi arttirmaya calisicam , beceremezsem tam altin falan alicam sanirim

Aslında o kdr kötü değil
Bana teyzelerimden ve eşimin akrabalarından 10 tane 22 ayar geldi
Kimi 4 5 gr bile olabilir, en fazla 7 8 grdı.
Anneannem için 12 gr almıştık, ben seçmiştim
İnanın hiç araştırmadım kim ne taktı
önemli olan sizin niyetiniz bütçenizin en iyisinin olması
şu krizde 10 gr orta karar 15 normal 20 çok iyi olur ama kötü bir rakam değil
Yada hem kardeşinize hem geline tam altın takın

22 ayar istiyorsanız işçiliksizlerin en inceleri 10 gram civarı oluyor onlar da 2000 hayli hayli geçer son fiyat artışından sonra. Tel gibiler ama yine de işcilik parası vermekten iyidir.
Cok inceymis onlar , bi arkadas foto yayinladi , bitceyi arttirmam lazim

Onu yapmak istemiyorum parayi hemen harcarlar , altin olursa saklarlar zor durumda kullanirlar diye dusundum
anladım canım hani kendileri yapıyorlar dedin ya ondan dedim bizimkiler o parayla hemen düğün salonunun geri kalanını vermişlerdi belki onlar da öyle harcarsa dedim direkt kuyumcudan 10 gramda alabilirsin artık öyle şeyler de var takmalık diosan 15 gramdan aşağı olmayacak çünkü Aiiah yardımcın olsun düğün işi zor elbise ayakkabı vızr zıvır takı

Ay o cok ince daha kalınlarını bulursunuz merak etmeyin internette de var ornek olması acısından bakabilirsin

Iste internette baktim yanildim , altinbasta 22 ayara 2200 litaya bilezik var , hic boyle inceymis gibi durmuyo demek ki foto oldugu icin oyle

Ya bütöeyi artıracaksınız ya da reşad bütün altın gibi birşeyler takacaksınız o zaman. Sonra görümcem tel gibi bilezik taktı diye adınız çıkmasın :)))

Iste internette baktim yanildim , altinbasta 22 ayara 2200 litaya bilezik var , hic boyle inceymis gibi durmuyo demek ki foto oldugu icin oyle
Altınbastan falan almayın zaten mümkünse semt kuyumcularına falan ugrayın tamam cok kalın değil ama 7-8mm kalınlıgında 10gr bulursunuz illaki

Benim para anca 10 grama yetiyomus , dumur oldum :deli:

Su anda dusunuyorum , olmadi krndi bilekliklerimi falan da koyarim ustune kuyumcuya gittigimde bilemedim bi caresini bulucam elbet
10 gr cok ince olur, kirilirsa falan mahcup olursunuz ya da diger bileziklerin icinde cok siritir.
Yatirimlik 2000 e burma biraz ince olur, onun yerine ya tam yarim seklinde bir geline bir kardesinize olacak sekilde altin takin ya da az once yazdigim hediyelik gunluk modern kelepceli bileziklerden alin.
Mutluluklar diliyorum. Gorumce rocks :halay:

Gelininize hatıra olarak güzel şık bir kelepçe bilezik alın bence.Modern tarzda herşeyle kombinlenen çok güzel bütçenize uygun kelepçe bilezikler var.Madem hatıra olacak bozdurulacak birşey almayın.

Maddi olarak zorlanacaklar , gonlumden gecen soylediginiz gibi birsey almak ama biliyorum cok zorlanacaklar , kardesim daha heni ise girdi , gelin hala is ariyor , piyasa kotu , o yuzden yatirimlik almak istiyorum

soyleyen olmus mu bilmiyorum ama 2000 e 22 ayar guzel bi bilezik bulmak zor onun yerine kolye al derim . cerceveli oluyor ya 2000 e cok rahat bulursun .

O kalın dedikleriniz ya 14 ayardır ya da içi boş olanlar var. Onlarda kırılıyor tavsiye etmem

Birde alırsanız reşat almayın, bozdurması fln sorunlu olabilir

Aslında o kdr kötü değil
Bana teyzelerimden ve eşimin akrabalarından 10 tane 22 ayar geldi
Kimi 4 5 gr bile olabilir, en fazla 7 8 grdı.
Anneannem için 12 gr almıştık, ben seçmiştim
İnanın hiç araştırmadım kim ne taktı
önemli olan sizin niyetiniz bütçenizin en iyisinin olması
şu krizde 10 gr orta karar 15 normal 20 çok iyi olur ama kötü bir rakam değil
Yada hem kardeşinize hem geline tam altın takın

Tesekkur ederim , icimi rahatlattiniz :)
Bu da guzel fikir hem kardesime hem geline altin takmak , hos olabilir

benzer bi soru sormuştum ben. ince bilezik takacağına hiç takma dediler bana. ben de bütçeme uygun bi şeye çevirdim. şimdi nişanım olacak, erkek arkadaşımın da bileziğe bütçesi yetmedi. o da gitti tam altın aldı mesela, ince bilezik istemediği için.
bence imkanınız neyse onu takın.

Herkese selam , konu cok basit aslinda

Bir gorumce olarak kardesimin dugununde gelinimize bilezik takmak istiyorum

Ama hayatimda hic bilezigim olmadi , daha dogrusu ilk dugunumde annemle babam takmisti , onu kasaya kaldirdim , 12 senedir kasada duruyor

Internetten biraz baktim 22 ayar bilezikler var ama cok ince , kalin mi olmasi gerekiyor bunun?

Toparlamam gerekirse :) yatirimlik , satildigi zaman deger kaybetmeyen ama cok da ince olmayan bilezik icin ne demeliyim ben kuyumcuya ? Yani bilerek gitmek istiyorum ki kaziklanmiyim orda , 14 ayar ile 22 ayar arasindaki fark ne? Hangisi daha iyi , ne aliyim ben :)

Hadi bilenler bi akil versin bana
Tesekkur ederim
Vaay bee. 6 tane gorumcem ne nisanimda ne kinamda ne de dugunumde 5 kurus takmadilar. Duygulandim:KK43:

Back
X