çok özür dilerim amacım kesinlikle ırkçılık yapmak değil ama endişelerim var . bir komşum var 20li yaşlarda cingen bildiğimiz Kiracı bodrumda ankara da çingenelerin oturduğu bir mahalle var oradaki evler yıkılınca bizim binaya taşınmis . bazen birşeyler ister ekmek pirinc krem vs bende sagol olmak üzere komşuların verir . bugun bi komşu beni oturmaya çağırdı gittim orada bu çingene komşu kızda vardı bana bazı sorular sordu.
-kolyen altin mi ne kadara aldınız
-bileziklerin kac para eder
-evindeki eşyaların yenimi ne kadara aldınız .
-ben gencim ev ve eşyaya heves ediyorum ve gibi
bende bu sorulduğu sorulardan korktum ve dedimki aslında takıların kasada duruyordu tekrar kasaya koyacağız eve hırsız girer diye dedim . gerçi geçen yıl hırsız girdi ama evde kamera var hemen hırsızı yakaladı polis ve diye salladım ama korkuyorum iyi niyetlimi sordu yoksa kötü niyetli mi bilmiyorum. kendimi nasıl koruyabilirm . bilezikleri eve biraksam eve girebilir taksam Allah korusun bebegim var yolda falan bisey yapsalar karşı koyamam korkuyorum ne yapmalıyım . esim psikopat böyle böyle oldu desem evlerini basar ortada bisey yokken akıl verin lütfen. aceba çingene kızla iletişime geçip çok borcumuz vardı bozdurduk altınları çok uzgunum diye dertlessemde numarami yapsam
-kolyen altin mi ne kadara aldınız
-bileziklerin kac para eder
-evindeki eşyaların yenimi ne kadara aldınız .
-ben gencim ev ve eşyaya heves ediyorum ve gibi
bende bu sorulduğu sorulardan korktum ve dedimki aslında takıların kasada duruyordu tekrar kasaya koyacağız eve hırsız girer diye dedim . gerçi geçen yıl hırsız girdi ama evde kamera var hemen hırsızı yakaladı polis ve diye salladım ama korkuyorum iyi niyetlimi sordu yoksa kötü niyetli mi bilmiyorum. kendimi nasıl koruyabilirm . bilezikleri eve biraksam eve girebilir taksam Allah korusun bebegim var yolda falan bisey yapsalar karşı koyamam korkuyorum ne yapmalıyım . esim psikopat böyle böyle oldu desem evlerini basar ortada bisey yokken akıl verin lütfen. aceba çingene kızla iletişime geçip çok borcumuz vardı bozdurduk altınları çok uzgunum diye dertlessemde numarami yapsam