Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim burnumda nefes problemi var.artı kemer var.hem estetik hemde rahat nefes alabilmek için ameliyat olmak istiyorum.fakat ücretler cok pahalı.5000 tl ile 10000 tl arasında fiyatlar. ben kesinlikle veremem.en fazla 2000 tl verebilirim. bu malatyadaki doktor nefes problemi varsa ücret almadan yapıyormus arada estetiği de yapıyormuş. bilgisi olan paylaşabilir mi? lütfen cok acil. insanların burnumla alay etmesinden bıktım.lütfen yardım edin bana. herkese şimdiden teşekkürler.ve herkes inşallah istediği burna bir an önce kavuşur.
canim oncelikle cok gecmis olsun...cok guzel olmus sateb eski burnunda nguzelmis...bu arada acikmi kapali tekniklemi oldun ameliyatini??
Perna çok güzel olmuşsun inan çok beğendim sağlıkla kullan ara bize resimlerini yolla böyle mutlu olalım:)))
Perna bende bilge beye ameliyat olmaya karar verdim iki hafta içinde malatya yolcusuyum fakat yola çıkmadan siz tecrübeli arkadaşlara kafama takılan soruları sormak istiyorum yanıtlarsan çok sevinirim.ilk muayeneye gittiğinde dr tasarım yapıyor mu yada hasta resimlerini gösteriyor mu?nemin burnu ile senin burnun çok benzer asileminkini göremedim henüz ama sanırım dr herkese aynı burnu yapıyor.senin fikrini aldımı hiç nasıl bi burun istiyorsun vs diye yada sen belirttinmi isteklerini?benim burnum önden geniş yandan kemerli ucuda düşük sayılır.sence başarılı bir sonuç çıkarmı seninki kadar?çünkü senin ameliyat öncesi burnun çok ta kötü değilmiş.neminkide kemerli durmuyordu.forumda sadece ikinizin resimlerini gördüğüm için sürüncemede kaldım.beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..lütfen banada dua edin bende burdan yayınlıycam inş resimlerimi:)
Permacım herşey için çok sağol.bende doktora sadece öndeki genişlikten yandaki kemerden ve burun deliklerimin iriliğinden rahatsız olduğumu söyliycem sadece:)küçük ve kibar bir burun istiyorum diycem çok oyuk olmasın çokta kalkık olmasın diycem ve azarı yiycem sanırım:)
canım ne kadar ücret ödedin sigortan filan varmıydı???