Bilge çeyiz için neler almış ?

bilgexx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
530
16
48
Düzce
Çeyiz hazırlamak çok zevkli bir okadar da stresli ve zormuş.

Karar vermemde yardımcı olan sevgili kk bayanları hepinize çok teşekkür ederim

Daha çeyizlerimi tamamlamadım fakat fikirlerinizi ve yorumlarınızı çok önemsiyorum. Allah bu güzel zamanları herkesin gönlüne göre yaşatsın.

Sizlerde çeyizciklerinizi hep mutlu ve aşkla dolu bir evde kullanın inş.

bernardo porselenim. hisar çatal kaşık takımım. korkmaz ve karaca tencere setlerim
Eki Görüntüle 599038

karaca bıçak seti ve çaydanlık, hisar cezve seti, tantitoni spatula, çırpıcı ve fırça, decorium kahve seti, tefal blender
Eki Görüntüle 599042 Eki Görüntüle 599040

1. özdilek nev. takımı, 2. 3. ve 4. türkiz nev. takımı, 5. taç jakarlı nev. takımı

pike takımlarım

battaniyelerim

bornoz ve havlularım

saçkurutma makinem, ütücüğüm ve öğrencilerimin hediyeleri ( yerim onları ben )
Eki Görüntüle 599062 Eki Görüntüle 599063

Son düzenleme:
güzel günlerde kullan
baya bir kısmnı tamamlamışsın, geriye çok az şey kalmış :)

sağol canım, daha alınacak çok şey var, yarısını tamamladım çok şükür

Hepisini de çooook beğendim Göze öyle güzel geliyorlar ki , Allah huzurlu mutlu sağlıkla kullandırsın canım

bilgemm çeyizlerin çok güzeller, güle, güle günlerde kullanırsın inş..

yalnız sana tavsiyem, 1 takım yemek takımı daha al gündelik kullanmaya, çok lazım oluyor..
bide klozet takımı al. canım daha söleyeceklerimde var. aklıma gelince sölerim gene

Hepsi çok güzel canım, güle güle kullan :) Bayağı bir şey almışsın, yakında tamamlarsın da umarım

sağol esrammm sen beğendiysen tamamdır benim için

Hepsi çok güzel canım, güle güle kullan :) Bayağı bir şey almışsın, yakında tamamlarsın da umarım

sağol Senemmmmm, bunların taksitleri bi bitsin hele. devamını getireceğim inş.

canım mutlulukla kullan herşeyin çok güzell

canım çeyizlerini çok beğendim hepsi birbirinden şık yemek takımın çok asil duruyor bu arada taç pike takımlarımız aynı güle güle kullan hepsini

canım çeyizlerini çok beğendim hepsi birbirinden şık yemek takımın çok asil duruyor bu arada taç pike takımlarımız aynı güle güle kullan hepsini

teşekkür ederim canım begenmene çok sevindim. taclarımızı güzel günlerde kullanalım inş.

Canım her şeyin çok güzel iyi günlerde mutlulukla kullan inşallah:) korkmaz tencere takımını nereden ve ne kadara aldın acaba? bende kırmızı saplısını istiyorumda:)

hepsi çok güzel,ALLAH içine sindirsin

çok teşekkür ederim canım

Canım her şeyin çok güzel iyi günlerde mutlulukla kullan inşallah:) korkmaz tencere takımını nereden ve ne kadara aldın acaba? bende kırmızı saplısını istiyorumda:)

teşekkür ederim canım benim, daha güzelleri sizlerin olsun inş. ben bir züccaciyeden aldım. peşin fiyat olduğu için yardımcı oldular. 350 liraya aldım. kırmızı saplısıda çok güzel, silikonmuş yanma yapmıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…