BilgeTürk Bilen'E yardımcı olurmusunuz ?

Kızlar ikna aşaması tamamdııır yakında bende malatya yolcusuyum :))))) Çok heycanlıyım bugün bilge beyle görüşücem :)

Canım zaten poda tutamıyorsun sadece yatak tutabiliyorsun yani yanına birinide verebilirler. Ama yatak başı başı 10 lira. Kahvaltıda içinde.

hmmm anladım tatlım memnunmusun peki ? Bu arada ameliyatın ne zamandı senin oldun mu ??

epey hastası var Bilge Bey in ben bir buçuk ay sonrasına ameliyat günü almıştım

Canım bilge beyle konustum çok tatlı biiiir insan dediğiniz kadar vaaar :))))) Yarın arayıp randevu almamı istedi uzak tarihte olmicak sanırım yarın belli olucak tarihi nasıl heycanlandım anlatamam :))))

malatyad amüjde has. zafer tezel var mış .....iyi bir doktor mu bilen var mı burun ameliyatı için...bilge bey plastik cerrah olduğu için ona yaptırmak istemiyorumm...sağlık problemlerim var kbb cı daha ii olur ...2. ameliyatımm..1. si estetikti...bunu da riske atmak istemiyorum

Arkadaşlar rica etsem Bilge Türk Bilen,nin cep numarasını bilen varsa bana mesaj atabilirmi,ben malatya dışında yaşıyorum haftalardır Malatya araştırma hastanesi arıyorum ama sekreteri bir türlü onu bağlamıyor ve ameliyat günü almam için de benim Malatyaya gelmemi şart koşuyor,benim se maalesef durumum müsait değil gitmek için,tşk.

Back
X