Bilgi alacak merci bulamıyorum

allah allah
nasil 48 yasinda emekli olunuyor yah
burada(ingiltere) en erken emekli olabilecegim yas 68
kiskandim simdi
aaa ciddi misin?
bu 58 yaşlar bile fazla geliyor burda bize.
çünkü çok yıpranıyoruz.
refah seviyelerimiz sosyal haklarımız filan çoook farklı.
ben çok isterdim 45-48 yaşlarında emekli olup ta biraz da hayatın tadını çıkarabilmeyi:))
devlet politikasına tamamen ters bi isteğim var değil mi.

böyle yüce bir amaç yok
sorun tamamen finansal

şöyle düşünürsek şuan da havuz sistemi dediğimiz olay da, her kurum da en azından 100-150 kişi kızağa çekilmiş durumda ve sadece bankamatik mamurluğu yapıyorlar.
yani emekli edilseler aldıkları maaşın 3'te 1'ini zor alıyorlar.
finansal yönünden bakarsak olaya, devlet zararda demektir.
kızağa çekilen her memurun yerine en az 4 memur alındığını hesap edersek.
bu meblağa devleti 5 katı zarara uğratıyor.

of ya ben özel sektördeyim o yaşa kadar kim çalıştırır ki beni insanlarla birebir diyalog içerisinde olduğumda prezantabl insan istiyorlar ... şuan 30 yaşındayım ne kadar bakılmı olursa olsun insan en fazla 40 diyelim yani 20 yaşında bi gençle nasıll mükayese edebilirim ki kendimi onu tercih ederler... çok sinir bozucu benimde sgk girişim 99 lisede stajdan dolayı ama onu baz almıyorlarmış hani giriş önemliydi...

devlet memurları 48 yasında neden emeklı oluyorkı kızlar?

zaten ekran basında günü yarısını oyun oynayarak gecırıp vatandası 2 saat bekletıyorlar
cokmu yıpranıyolar yanı bır sormak ıstedım

o eskidendi şekerim .Bilgisayar çıktı mertlik bozuldu ve hangi kurum o bekleten .
Maliye mi asla
Adliye mi asla
Hastane mi asla neresi ?

stajı da mı saymıyorlar .Vay vay vay .

sor bakalım hadi karşında memur:))

Malesef çözümü yok, idari mahkemenin de çözebileceği bir durum değil. Çok insan bu durumdan muzdarip, kanunlar belli yani.

Malesef çözümü yok, idari mahkemenin de çözebileceği bir durum değil. Çok insan bu durumdan muzdarip, kanunlar belli yani.
Ali Tezel bu ve başka bir kaç durumdan dolayı insan haklarına gidenler oldu dedi.Dur bakalım sonuç emsal teşkil eder sanırım inşallah.

evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…