- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi imagemaker
-
aaa ciddi misin?allah allah
nasil 48 yasinda emekli olunuyor yah
burada(ingiltere) en erken emekli olabilecegim yas 68
kiskandim simdi
bence de.böyle yüce bir amaç yok
sorun tamamen finansal
böyle yüce bir amaç yok
sorun tamamen finansal
o eskidendi şekerim .Bilgisayar çıktı mertlik bozuldu ve hangi kurum o bekleten .devlet memurları 48 yasında neden emeklı oluyorkı kızlar?
zaten ekran basında günü yarısını oyun oynayarak gecırıp vatandası 2 saat bekletıyorlar
cokmu yıpranıyolar yanı bır sormak ıstedım
stajı da mı saymıyorlar .Vay vay vay .of ya ben özel sektördeyim o yaşa kadar kim çalıştırır ki beni insanlarla birebir diyalog içerisinde olduğumda prezantabl insan istiyorlar ... şuan 30 yaşındayım ne kadar bakılmı olursa olsun insan en fazla 40 diyelim yani 20 yaşında bi gençle nasıll mükayese edebilirim ki kendimi onu tercih ederler... çok sinir bozucu benimde sgk girişim 99 lisede stajdan dolayı ama onu baz almıyorlarmış hani giriş önemliydi...
MAŞALLALLAH diyelim...Farkında mısınız .Forumda bir huzur havası hakim .
stajı da mı saymıyorlar .Vay vay vay .
sor bakalım hadi karşında memur:))devlet memurları 48 yasında neden emeklı oluyorkı kızlar?
zaten ekran basında günü yarısını oyun oynayarak gecırıp vatandası 2 saat bekletıyorlar
cokmu yıpranıyolar yanı bır sormak ıstedım
Ali Tezel bu ve başka bir kaç durumdan dolayı insan haklarına gidenler oldu dedi.Dur bakalım sonuç emsal teşkil eder sanırım inşallah.Malesef çözümü yok, idari mahkemenin de çözebileceği bir durum değil. Çok insan bu durumdan muzdarip, kanunlar belli yani.
evetaaa ciddi misin?
bu 58 yaşlar bile fazla geliyor burda bize.
çünkü çok yıpranıyoruz.
refah seviyelerimiz sosyal haklarımız filan çoook farklı.
ben çok isterdim 45-48 yaşlarında emekli olup ta biraz da hayatın tadını çıkarabilmeyi:))
devlet politikasına tamamen ters bi isteğim var değil mi.
hala hepsio eskidendi şekerim .Bilgisayar çıktı mertlik bozuldu ve hangi kurum o bekleten .
Maliye mi asla
Adliye mi asla
Hastane mi asla neresi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?