• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgi almak istiyorum

fadimepullu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2025
3
0
1
31
Adetim 8 gün gecikti ama hiç bir zaman düzenli değildi, karnımın altında ve kasiklarimda ,belimde hafif ağrı var ,erken gebelik testi yaptım birinde çok silik bir gri leke çıktı , diğerinde direk tek çizgiydi ,kasık ağrım batma şeklinde hafifçe oluyor ne yapmalıyım

Adetim 8 gün gecikti ama hiç bir zaman düzenli değildi, karnımın altında ve kasiklarimda ,belimde hafif ağrı var ,erken gebelik testi yaptım birinde çok silik bir gri leke çıktı , diğerinde direk tek çizgiydi ,kasık ağrım batma şeklinde hafifçe oluyor ne yapmalıyım
Kan testi verin

resim yükleyebilir misiniz

8 gün gecikmede yüksek ihtimal tüm testler pozitif verirdi hamilelik olsaydı, bence hamilelik yok

Back
X