Bilgi amacli hamilelerin isine yarar diye dusunuyorum

Ozge3105

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
10
16
3
32
Kızlar 21. haftaya girdik çok şükür oglusumla Merakımdan çok araştırıp bir alet aldım belki de bir çoğunuz biliyordur angeltalk diye bir ürün .. çok tereddüt ederek sipariş vermiştim doğru mu acaba diye bir çok yorum okudum en son çok çok gidecek olan 100 liram dedim ve aldım gerçekten doğru bir urunmus açıkçası böylesini beklemiyordum ben fiyat olarakta aşırı gelmedi bana sizlere de tavsiye edebilirim en azından evde duyabiliyor insan kalp atışını içi ayrı bir rahat ediyor eşimle dinlediğimiz zaman yüzümüz istemsiz şekilde gülmeye başlıyor

ay bizde aldik ondan yalniz en erken 12 haftada duyuluyor bilginiz olsun ben 10. haftamda aldim duyamayinca cok uzuluyordum birsey oldu saniyordum surekli ama cok sukur suan duyuyorum erken almayin☺

ay bizde aldik ondan yalniz en erken 12 haftada duyuluyor bilginiz olsun ben 10. haftamda aldim duyamayinca cok uzuluyordum birsey oldu saniyordum surekli ama cok sukur suan duyuyorum erken almayin☺
AA evet onu yazmayı unutmuşum 10 haftadan önce duyulmuyor ve ilk aldığımız zaman biraz bebeğin yerini bulmakta zorlanabiliyoruz panikleyebiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…