mrb ben 2 yılık evlıyım ve pko luyum ilacsız hıc adet görmüyorum 3 kez klomeni denedim olmadı şimdi devlete baglı bir ünv. arastırma hastanesınde asılama yaptıracam ordanda enson care tup bebek ben sadece aşılama olanların bılgılerını ıstıyorum yardım edın bana lütfen:44:
allah yardımcın olsun senden rahim filmi istedilermi muhtemelen ıstemılerdırde cektırdın filim kac adeti ben ank cektırdım cd verdıler hastane kabul etmedi cd flime aktartım 1 adet verdilerde ondan soruyorum aşılamadan 14 gün sonra sonucu alacaksın allah kolarını boş komsın belkı cocugun vardır benım hıç yok yoklun acısını en cok ben anlarım
allah yardımcın olsun senden rahim filmi istedilermi muhtemelen ıstemılerdırde cektırdın filim kac adeti ben ank cektırdım cd verdıler hastane kabul etmedi cd flime aktartım 1 adet verdilerde ondan soruyorum aşılamadan 14 gün sonra sonucu alacaksın allah kolarını boş komsın belkı cocugun vardır benım hıç yok yoklun acısını en cok ben anlarım
Ilaciz adet gormedim bende hic. Muazzam bir doktorla karsilastim önce allahin izni sonra onun takibiyle ilk asilama tuttu. Yumurtalari menogonla buyuttu takibini yapti 3 4 gunde bir sonra catlatna ignesi ovitrelle ile catlatti ve asilama .... dun ogrendim hamileyim ... o yuzden sakin umutsuzluga kapilmayin... yumurta rahim ve sperm varsa işi bilen doktor allahin izniyle gerceklestiriyor bu isi... ustelik ben hipo hipo hastasiyim.