• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgi istiyorrum

arzusoylu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
4
0
6
35
İstanbul
mrb ben 2 yılık evlıyım ve pko luyum ilacsız hıc adet görmüyorum 3 kez klomeni denedim olmadı şimdi devlete baglı bir ünv. arastırma hastanesınde asılama yaptıracam ordanda enson care tup bebek ben sadece aşılama olanların bılgılerını ıstıyorum yardım edın bana lütfen:44::43:

merhaba

ben de pkoluyum.5 ay serophene ile başarısız sonuç aldık.bu ay ilk kez iğnelerle tedaviye devam ettik.6 tane yumurtam büyüdü.yarın 4 te aşılamam var.

merhaba

ben de pkoluyum.5 ay serophene ile başarısız sonuç aldık.bu ay ilk kez iğnelerle tedaviye devam ettik.6 tane yumurtam büyüdü.yarın 4 te aşılamam var.

allah yardımcın olsun senden rahim filmi istedilermi muhtemelen ıstemılerdırde cektırdın filim kac adeti ben ank cektırdım cd verdıler hastane kabul etmedi cd flime aktartım 1 adet verdilerde ondan soruyorum aşılamadan 14 gün sonra sonucu alacaksın allah kolarını boş komsın belkı cocugun vardır benım hıç yok yoklun acısını en cok ben anlarım :nazar:

allah yardımcın olsun senden rahim filmi istedilermi muhtemelen ıstemılerdırde cektırdın filim kac adeti ben ank cektırdım cd verdıler hastane kabul etmedi cd flime aktartım 1 adet verdilerde ondan soruyorum aşılamadan 14 gün sonra sonucu alacaksın allah kolarını boş komsın belkı cocugun vardır benım hıç yok yoklun acısını en cok ben anlarım :nazar:

Ilaciz adet gormedim bende hic. Muazzam bir doktorla karsilastim önce allahin izni sonra onun takibiyle ilk asilama tuttu. Yumurtalari menogonla buyuttu takibini yapti 3 4 gunde bir sonra catlatna ignesi ovitrelle ile catlatti ve asilama .... dun ogrendim hamileyim ... o yuzden sakin umutsuzluga kapilmayin... yumurta rahim ve sperm varsa işi bilen doktor allahin izniyle gerceklestiriyor bu isi... ustelik ben hipo hipo hastasiyim.

suanda bende yumurtalık takibindeyim insallah bebişimiz olur yaww :43::43:

Back
X