bilgi istiyorum

ArMeSu

KıZıM & OğLuM
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
327
6
meraba kk nın güzel hatunları uzun bir düşünmeden sonra artık karar verdim saçımı açacağım ama bana tam nasıl acacağımı tarif edecek bayanlar yardım ederlerse sevinirim kendim açacağım evde nasıl olacak bilmiyorum ama açacağım yardım ederseniz sevinirim bu arada saçım siyah boya opuyorumnanaktan
 

justis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
780
1
bu konuda pek bilgim yok :KK43: ama acıcılarda açma işleminin nasıl yapılacagı hakkında bilgi vardır sanırım :S
 

gamzelim06

hayatıma hoşgeldin kk
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
26
0
canım önce açıcıyla aç açtıktan sonra küllü renklere boya ama saçın yıpranır bence
 

delfin

livamoda.blogcu.com
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2007
643
1
normal boya yapar gibi ama kendin tek başına zor olur başkası yapmalı hızlı olmak gerek birde çünki her yerin aynı renkte açılması gerek yoksa alacalı oluyor hızlı çabuçak boyanacak.
 

Aydinaydin

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
753
31
ben anlatiim nasıl yağtığımı ama, ben 3 kere açtım hiç yıpranmadı fakat herkeste farklı olursa bilemem.

eğer diplerin daha açıksa, açık yerler dışındakilere sür, en son zamanlarda diplere de sür renk farkı olmasın diye.

ben paletteninkini kullanmıştım, içindekileri karıştırıyosun, sürdükten sonra sürekli kontrol et, istediğin kadar açılınca yıka derim. çok uzun tutmamaya çalış, ne kadar az yıpranırsa o kadar iyi
 

ArMeSu

KıZıM & OğLuM
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
327
6
teşekkürler arkadaşlar palettenin açıcısın aldım üstünede çikolata karemel aldım bakalım nasıl olacak opuyorumnanaktan
 

ArMeSu

KıZıM & OğLuM
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
327
6
ben ne yaptım biliyomusunuz bugün saçımı palettenin saç açıcısıyla açtım yanmadı kırılmadı yani onda bir problem yok ama akannehir üstüne çikolata karemel boyadım ve saçım şu anda iki renk ben nasıl yaptım bu hatayı ya :sinifsinif: yarın gidip başka bi boya alacağım kaparsın diye bakalım nolacak mafoldumben
 
Z

zarifecik

Ziyaretçi
ben saçımı evde kendim en az yüz kere boyadım siyahtan kızıldan rengini açtım sarı bile oldu baya tecrübem var herhangi bi marka boyanın açıcısını ya da en açık rengini alıp baya bekleticeksin sonra da istdiğin rengi üzerine boyıcaksın bu kadaaaar ma diplere en son sürmek lazım bi arkadaş da yazmıştı sonra bembeyaz kalıyolarsırnaşık şeysırnaşık şey
 

ArMeSu

KıZıM & OğLuM
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
327
6
bembeyaz kalmadım ben şükür ama üstüne vurduğum saç renginin açık tonu oldu şimdi gene boyuyacağım bakalım kapanacakmı bu arada boyayı aldığım yer hepsini sür dedi :eek:klava: bende öle yaptım sonuç ortada :sinifsinif: saçım iki renk
 

ArMeSu

KıZıM & OğLuM
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
327
6
çok mutluyum hem istediğim rengi elde ettim hemde bayram bayram iki renk dolaşmaktan kurtuldum çok mutluyum opuyorumnanaktan
 

arzuco

Biri Beni Durdursun Canım
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
2.320
14
tekrardanmı boyadın ? boyadan sonra 2 renk nasıl oldu ki? bende evde açıp üstüne boyamak istiyorum. şimdi kahve köpüğü sözde ama sanki kızılımsı