Bilgi sahipleri

Hatce4141

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
28
4
1
33
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.9 temmuzda ovitrelle Çatlatma iğnesi vuruldum ilk 3 gün bel ağrısı halsizlik ve baş ağrısı çok çektim ama geçti şuanda hiçbir belirtim yok . Dün test yaptım pozitif çıktı ama yaniltabiliyormus iğne adetime daha var ama belirtim yok sadece idrara cikiyorum o kadar bu şekilde belirtisiz hamile olan varmı merak içindeyim çok istiyoruz bebiş bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

İnşallah olur canım ıgnenın etkısı vucuttan 12 gunde gıdıyor 13 gununde test yap ınsallah hamılesındır bende catla ıgnesı ve famera ile hamıle kaldım ama kımyasal gebelık oldu tutunamadı bebegım Allah ısteyen herkeze bana hayırlı saglıklı evlatlar versın ınsallah 12 aydır hamıle kalmıyordum ılaclarla kaldım oda boyle oldu kısmet ınsallah kavusuruz yavrularımıza

İns bugünde test yaptım çok silik çıktı belkide ben öyle görmek istedim bilmiyorum hassas gebelik alacağım bugün bakalım. Bizde 1 buçuk senedir bekliyoruz Allah'ım isyeyen herkeze nasip etsin ins vardır

Hala ıgne etkısı zaten sılıkde olsa dedım ha dogru sonucu 13 gun alırsın rabbım evlatlarımıza kavustursun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…