- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
- Konu Sahibi Fleur de lys
Öncelikle merhaba. Kızlar size danışmak istediğim bir konu var şimdi şöyle;teyzemin dayım ve bir aile dostumuzla ortak dükkanları vardı. 5 senenin sonunda işler bozulunca kapatmak zorunda kaldılar. Aile dostumuz olan ortakla alacak verecek konusunda anlaşmaya varılmadı,yalnız öyle yüksek rakamlar değil 500 liralik bir olay. Aradan 6 ay geçince eski ortak teyzemin instagram hesabında bulunan bir fotosunun altına sağda solda gezeceğine paramı ver yazmış. Teyzem 50 yaşında tansiyon hastası üstüne üstlük son yıllarda yaşadığı sıkıntılar yüzünden sakinleştirici ilaçlarla duruyor ve maalesef sinirlenince kendisini asla tutamıyor. Kadın öyle ulu orta yazınca teyzem de kadına msj ve sesli mesaj yoluyla baya saydırmış. Teyzemin çocuğu yok ve eski ortak benim de tanıdığım olunca beni aradı ve teyzen bana küfür etti onu gördüğüm yerde indiricem kendi idam fermanını imzladı gibi laflar kullandı. Ben son derece sakin kalarak herşeye rağmen uzlaştırmaya çalıştım hatta kendisine küfür ettiği için teyzem adına özür bile diledim çünkü olayların büyümesi kimseye fayda etmeyecekti. Zor da olsa ikisini sakinleştirdim ve olay 1 ay önce kapandı. Geçenlerde eski ortağımız teyzemi çarşıda görmüş ve seni hakaretlerin için şikayet edeceğim hepsi duruyor demiş,teyzem istediğini yap dedikten sonra çekip gitmiş kadının yanından. Fakat teyzeme doğal olarak dert oldu ve benimle paylaştı dava açarsa ne yapabilirim diye. Kızlar sizce dava açması durumunda biz de tehdit ettiği için karşı dava açabilir miyiz? Böyle durumda telefon kayıtlarına ulaşmak mümkün olur mu? Birde hakaret davası ne kadar sürer? Sonucu ne olabilir? Biz uzatma taraftarı değiliz fakat olası bir durumda ne yapmlıyız? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.