Bilgi ve tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olun

Benim de tanıdıklarımla maddi manevi konularda sıkıntılarım oldu. Bana borcu olduğu halde asla kimseye ulu orta paramı ver demedim çünkü biliyorum haklıysam bile haksız duruma düşmüş olurum. Teyzem hakaret ederek haklı asla demiyorum ama böyle şeyler yüzünden bu hale gelmek de doğru değil,ortada isteyerek yapılmış bir tahrik var.Anlayışınız için teşekkür ederim ayrıca.
Birebir halletmek varken ulu orta tahrik edici bir şekilde bunu dile getirmesi kadının hatanın başlangıcı olmuş. Teyzeniz küfrederek tabi ki hata yapmış ama o an kim ne kadar ne derece sakin kalabilir orasi mechul.. Genelde burdan akıl vermesi kolay oluyor.
Dilerim sorunsuz bi şekilde bu konu daha fazla uzamadan añlasmali olarak kapanır.

Dava açacak olan çoktan yani ilk anda gidip açardı. Gitsin açsin.
Ben en son demiştim zaten uzlaşmak istemiyorsanız gidin ve davanızı açın hukuk yoluyla halledelim fakat önce tamam kapatalım konuyu deyip sonra da senden davacı olacağım deyince ister istemez dert oldu.

Ben en son demiştim zaten uzlaşmak istemiyorsanız gidin ve davanızı açın hukuk yoluyla halledelim fakat önce tamam kapatalım konuyu deyip sonra da senden davacı olacağım deyince ister istemez dert oldu.
Sıkmayın canınızı iki tarafta suçlu dava filan açmaz açsa da hakim bunları azarlar yollar :) belki ikisine de ders olsun diye küçük bir para cezası bile verir.

Sıkmayın canınızı iki tarafta suçlu dava filan açmaz açsa da hakim bunları azarlar yollar :) belki ikisine de ders olsun diye küçük bir para cezası bile verir.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Umarım en kolay şekilde atlatılır bu sinir bozucu durum.

Teyzenizin sosyal medyasına ulu orta yazmış kişilik hakları ihlalidir bu...
Evet onu ben de düşündüm. Emniyet güçleri gerekirse hepsini ortaya çıkarır diye umuyorum ama umarım daha fazla uzamaz,böyle şeyler yüzünden davalık olmak asla aklıma gelmezdi.

Back
X