Bilgi verebilir misiniz?

HafizHafsa

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2021
322
170
23
25
Selam aleyküm herkese 2 yıllık evliyim 8 aydır çocuk düşünüyoruz eşimde varikosel var benim her şeyim güzel vir sıkıntı yok esime bitkisel kürler yaptırdık varikoseli eridi bu ayda bütün yumurtlama günlerini hatta sonrasını bile değerlendirdik kasıklarda ağrı oldu arada göğüs ağrısı felanda oldu bel ağrısı da oldu 2 kere kahverengiye donuk sarı akıntı geldi sık idrara çıktım hala çıkıyorum bı kabız oldum bı ishal daha da bir şey olmadı cuma günü regli olmam lazımdı olmadım test yaptım tek çizgi moralim bozuldu şimdi acaba bugünde olmazsam yarın yani Pazartesi kan vereyim mi sizce aranızda böyle olan oldu mu herkesten Allah razı olsun bu benim ilk sorumdu Allah'a emanet olun.

Son düzenleme:
Selam aleyküm herkese 2 yıllık evliyim 8 aydır çocuk düşünüyoruz eşimde varikosel var benim her şeyim güzel vir sıkıntı yok esime bitkisel kürler yaptırdık varikoseli eridi bu ayda bütün yumurtlama günlerini hatta sonrasını bile değerlendirdik kasıklarda ağrı oldu arada göğüs ağrısı felanda oldu bel ağrısı da oldu 2 kere kahverengiye donuk sarı akıntı geldi sık idrara çıktım hala çıkıyorum bı kabız oldum bı ishal daha da bir şey olmadı cuma günü regli olmam lazımdı olmadım test yaptım tek çizgi moralim bozuldu şimdi acaba bugünde olmazsam yarın yani Pazartesi kan vereyim mi sizce aranızda böyle olan oldu mu herkesten Allah razı olsun bu benim ilk sorumdu Allah'a emanet olun.
Testinizin resmi varmı

Eklentiler

• IMG_20211031_111206.webp
    IMG_20211031_111206.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 61
Sabah ilk idrarla yapmak daha net sonuç veriyor hcg hormonu biriktiği için gün içinde yaptığınız testler çok net sonuç vermiyor

Sabah ilk idrarla yapmak daha net sonuç veriyor hcg hormonu biriktiği için gün içinde yaptığınız testler çok net sonuç vermiyor
Sabah ilk idrarla yaptığım test sonucu bu sizce gebelik varmıdır?

Eklentiler

• IMG_20211031_133925.webp
    IMG_20211031_133925.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 16
Bana var gibi geldi istersen kan ver kesin sonuç alırsın benim de böyle çıkmıştı
Bide ben bişey sormak istiyorum ben bu testi sabah uyandığımda ilk idrarla yaptım ozaman baktım tek çizgiydi sonra tek çizgi yine diye üzülüp uyudum sonra uyandığımda gittim baktım silik çizgi vardı diğer arkadaşlar kuruma çizgisi olabilceğini söylediler sonra bende gittim ona su damlattım ama çizgi yine gitmedi hala duruyor

Bana var gibi geldi istersen kan ver kesin sonuç alırsın benim de böyle çıkmıştı
Birde emin olmak için bidaha test yaptım ama o ilk idrar olmadığı için yok gözüktü ama ilk yaptığımda çizgi var benimde kagam karıştı ve var mı yok mu kararsızım belirsizzlik içinde kaldım

Back
X