Bilgi verin bana arkadaslar

cylntkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
11
1
1
31
3 ay 11 gunluk kizim var mamasinn icine hero baby sutlu pirincliden katiyorum zarari olurmu

Biraz fazla erken. Henüz sindirim sistemleri anne sütü veya devam sütü dışında birşeyi sindirmek için yeterli değil. Doymayacağını düşünerek yapıyorsanız devam sütü aynı anne sütü gibi 6 aya kadar bebeğin beslenmesi için yeterlidir. Daha çok küçük. Midesini ve bağırsaklarını zorlamayın bence.

Haklisiniz ama kizim zayif belki kilo alir diye bir olcek katiyorum insalah bisey olmaz

Doktorlar verme dio sutum yok mamada yaramiyor kafayi yicem en sonunda cevremdekier cok moralimi bozuyor zayif diye

Bebeğinizin minyon bir yapısı da olabilir. Önemli olan kaç kilo olduğundan ziyade dengeli kilo alımıdır. Kaç kilo doğdu ve şu anda kaç kilo?

2670 dogdu hastaneden 2500 ayrildik en son gecen hafta kontrolu vardi 5600 olmustu bnde esimde ve iki aile tarafida uzun boylu kizimda uzun ama zayif iste

:)) hiç endişe etmeyin maşallah kuzucuğa. Bebekler 5. Aylarında doğdukları kilonun iki katına ulaşmış olurlar. Sizinki 3. Ayda yapmış bunu. Kilosu gayet iyi. Şişman yanaklı, boğum boğum kollu değil diye zayıf olduğunu söyleyenlere de "siz halt etmişsiniz" diyip geçin. Bebeğin kilolu olması sağlıklı olduğunu göstermez. 3 aylık bebeğin kilo alt sınırı 4100 dür. Sanırım ilk bebeğiniz. Çünkü benim de oğlum daha küçükken en büyük endişemdi yeterli beslenip beslenmediği. Doktorum hep "eğer en az iki günde bir kere kakasını yapıp günde 5-6 kere çişini yapıyorsa beslenmesi yeterlidir" derdi. Kilosu gayet iyi hiç zayıf değil. Boyu uzun olduğu için göstermiyordur. Ben olsam hiç kaşık maması ilave edip minnoşun midesini zorlamam. Endişelerinizi bir kenara bırakın ve bebişinizin keyfini çıkarın. :)

Back
X