Erkek İnfertilitesi Bilgi verin lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ilaydakorucu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
233
0
46
Ankara
Arkadaşlar benim eşimin morfolojı değeri 0 çıktı(kruger) ve dr bizi direk tüp bebeğe yönlendirdi hani bizim yaşımız da o kadar fazla değil ben 23 eşim 28 yaşında aşılamaya felan değil direk tüp bebeğe. Eşimin diğer değerleri normal benimle aynı durumda olan varsa lütfen paylaşsın ancak biz birbirimize yardım edebiliriz

canim bizimde sifirdi ileri hizlimizda sifirdi sayimizda cok azdi
bize de tup bebekten baska olmaz dediler tamam dedik yaptik ama oda olmadi
sonra tedaviye basladik
tedavinin 6. ayinda ben hamile kaldim yuzde 1 morfolojiyle
onceligi tedaviye ver sanmaki tup le hemen olacak olmuyor sans cok az
mutlaka tedavi
dogru dr u bulacaksin ama

Canım öncelikle cvp yazdığın için çok teşk ederim ama bize dr bu arada maya tüp bebek merkezine gittik tedavisinin olmadığını da söyledi siz nereyi tercih ediyosunuz ve nasıl bi tedavi uyguluyorlar inan bu cvp aldıkdan sonra psikolojik olarak çöktük bi çıkış bi yönlendirme arayışı içindeyiz

Canım öncelikle geçmiş olsun. krishazel de dahil olmak üzere bizler, Ankaradaki Üroloji doktoru Kaan Aydos'un hastalarıyız. Eğer sorun sadece morfoloji de ise, ki Maya da tedavi olduğunuza göre Ankaradasınız, sana bi an önce Kaan Aydos'dan eşin için randevu alıp oraya gitmeni şiddetle tavsiye ederim. Biz İstanbul'dayız ve burda hatırılır sayılır doktorlara gittik, tüp bebek dışında ağızlarından başka kelime çıkmadı. Eşimin hormon ve sperm tahlillerini Kaan hocaya mail gönderiyorum, aşağı yukarı 3 aydır eşime ilaç tedavisi uyguluyor, yavaşda olsa değerlerinde düzelme var.

Canım acele etme sakın..aynısını bize de söylediler..Hem sayı düşük,hem morfoloji sıfırdı..Tüp bebek denedik..pozitifti ancak bebeğimi kaybettim..Kürtajdan 2 ay sonra normal yolla hamile olduğumu öğrendim...Bizim doktorumuzda Çapa endokrin Prof.dr refik tanakol...

tup bebek merkezine giderseniz tedaviniz yok derler tabi
sifir morfoloji varsa sakin duzeltmeden tup yapmayin cunki tutmaz arkadasim
prof dr kaan aydos var ankarada bu konuda tedavi eden tek doktor o turkiye de
biz ona olduk istanbuldan tedavimizi
ben onun sayesinde hamileyim

bizede onu demislerdi zaten
sifir morfolojiyle hamilede kalsan ya dusukle sonuclanir yada cocuk sakat olur demisti doktorumuz
dna si bozuk oluyor demisti
once tedavi sart ve tedavisi var
direk tup bebek merkezine giderseniz tedavisi yok diyolar

nasıl mail atıyorsun muayene olmadan sadece maille ilaç tedavisi yapıyor mu eğer öğleyse bende mail atim hemen hangi adrese gönderdin beni bilgilendirebilir misin??

canım bu doktorun tel nosu varmı sende özel bi muayenesimi var bilgi verirsen hemen randevu alayım bu şekilde olupda hamileyim diyenleri duyduğumda umudumu kaybetmiyorum herşey için çokkkk tşk ederim

CANIM aklıma bişi takılıyo bu arada kaan hocadan randevu aldık perşembe gideceğiz morfolojı bozukluklarında bebek doğunca sorun olma ihtimali varmı allah korusun özürlülük felan offf allahım herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…