- Emoji Skoru
- 36
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi zehirligul
-
Geçilmem olmadı yarın adet olmam gerekiyor ama ben geçen hafta Salı günü test yaptım pozitif çıktı sonra hastaneye gittim çarşamba günü 13 75 çıktı perşembe günü 24:56 çıktı cumartesi günü 77 79 çıktı pazar günü de 148’ 68 civarı çıktı iİki katına katlanması lazım umarım katlanır gecikmeniz kaç gün oldu
Sorun olmaz ben verek istıyorum ilerlediğini vermek için.Her gün yaptırmaman lazım 2 günde bir yaptırman yeterliydi.
Daha verme artık yükseliyor düzgün.
15 gün sonra kadın doğuma gidersin kese bebek görünür
İnsallah yarın tekrar gidicemArtışların sağlıklı ilerliyor. 280 ve üzeri iyi olur yarın
Sık kan vermek iyi bişey olmayabilir de siz bilirsiniz verin mademSorun olmaz ben verek istıyorum ilerlediğini vermek için.
Vericem zatenSık kan vermek iyi bişey olmayabilir de siz bilirsiniz verin madem
280 üstünü görürsem acaba yine bi hastaneye gitmelimiym doktorun yanınaİnsallah yarın tekrar gidicem
Gayet iyi ilerlemis daha fazla verip kanindan olma 1 haftaya doktora git keseyi gorursun ben 166 beta hgcydi gordum keseyiGeçilmem olmadı yarın adet olmam gerekiyor ama ben geçen hafta Salı günü test yaptım pozitif çıktı sonra hastaneye gittim çarşamba günü 13 75 çıktı perşembe günü 24:56 çıktı cumartesi günü 77 79 çıktı pazar günü de 148’ 68 civarı çıktı i
Mesela hani yarın yada çarşamba vericem kan da betam 280 falan olduğun da doktora gitmelimiyimGayet iyi ilerlemis daha fazla verip kanindan olma 1 haftaya doktora git keseyi gorursun ben 166 beta hgcydi gordum keseyi
Evet gidebilirsin eger keseyi gormek icin diyorsan gitsen gorursunMesela hani yarın yada çarşamba vericem kan da betam 280 falan olduğun da doktora gitmelimiyim
Tamam teşekkür ederimEvet gidebilirsin eger keseyi gormek icin diyorsan gitsen gorursun
Gitsen de bir şey göremez canım. 3 kere düzenli artış gördükten sonra kendin hesapla. Vajinal bakılsın istemiyorsan beta 2500 civarıyken git. Tabi kanama lekelenme felan yaşamıyorsanMesela hani yarın yada çarşamba vericem kan da betam 280 falan olduğun da doktora gitmelimiyim
Arkadasm beta 750 iken gittile Allah’a Şükrü kesesi falan herşeyi görüldü şimdi testlerim böyleyken yükselme varken doktordan bilgi almadan nasıl bekliyim o kadarGitsen de bir şey göremez canım. 3 kere düzenli artış gördükten sonra kendin hesapla. Vajinal bakılsın istemiyorsan beta 2500 civarıyken git. Tabi kanama lekelenme felan yaşamıyorsan
Vajinal gözükebilir tabiki.Arkadasm beta 750 iken gittile Allah’a Şükrü kesesi falan herşeyi görüldü şimdi testlerim böyleyken yükselme varken doktordan bilgi almadan nasıl bekliyim o kadar
Arkadasim sanane sende saçma sapan fikirler verme madem sana saçma gelıyorsa durupta cevap verme hayret bişey yaVajinal gözükebilir tabiki.
Ki madem soruyorsun fikir istiyorsun gideyim mi ne zaman gideyim diyosun fikrimizi söylüyoruz beğenmiyorsunmadem gitmek istiyosun git ne soruyosun
Çok güldüm ya yaşınız kaç sizinArkadasim sanane sende saçma sapan fikirler verme madem sana saçma gelıyorsa durupta cevap verme hayret bişey ya
Hahahaha adın bile cahil olarak koymussun bana bunu diyen sen misin lütfen heralde sen benden yaşça büyüksün belliki yaşlılığına verıyorum okey öpüyorum hayatım Senın varsa sen çocuklarıma böyl örnek olmaÇok güldüm ya yaşınız kaç sizin
Burda fikir soruyorsan insanlardan saygısızlık olmadıgı sürece insanlar fikrini söyleyebilir, hep szin istediklerinizi yazacak değiliz
Lütfen biraz uslup adap öğrenin malum gebesiniz bebeğinize örnek olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?