BİLGİLENDİRİR MİSİNİZ BENİ

melikesolmaz50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2023
9
0
1
23
Geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz fakat 11 gün adet gecikmem var ve bugün test yaptım sonuç tek çizgi (negatif) ama sizce KAN VERMEM gerekir mi ? Çevremdekiler gerek yol test doğru gebe olsan hemen çıkardı diyor sizce kızlarrr lütfen yazın

Eklentiler

• A90C1B0D-EFBE-45F0-8F39-DE2D5F781058.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 54
  • F613CDA4-24DD-4BF3-B00A-1EABF8CD5B27.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 50
Eğer kafanda soru işareti kalmasını istemiyorsan kan testi ver çünkü bazen testler yanlış sonuç veriyor ama 11 gün gecikmede geç döllenme bile silikte olsa 2 çizgi gösterirdi belki stresten gecikmen olmuştur

Ay evet herkes ayrı bişey diyor çevremde stresten de olabilir göğüslerim de cok ağrı var bazen kramplarım da oluyor ama bilmiyorum emin olamadım (

Ay evet herkes ayrı bişey diyor çevremde stresten de olabilir göğüslerim de cok ağrı var bazen kramplarım da oluyor ama bilmiyorum emin olamadım (
Gecikmenden sonra hamilemiyim acaba dedikten sonra eğer ağrılar ve kramplar olduysa psikolojik olarak oluyor bende yaşadım çünkü eğer bebek istiyorsan umarım psikolojik değildir

Kan vermen en doğrusu.
Ayrıca gebelik istemiyorsanız ciddi şekilde korunun. Geri çekilme çokta sağlıklı olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…