Bilgilendirir misiniz?

Meelekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
202
0
46
İzmir
Kızlar babam interneti kapattırıp vınn almaya karar verdi 4gb vınn 1 ay yetermi sizce günce 3-4 saat girsem ?

Vınn kullanıyorum.
Bizimki sınırsız.

Siz çok fazla video, film izleyip indirmiyorsanız yeter de artar bile.

4gb'tı geçince zaten faturaya yansımıyor,
sadece hızı düşüyor.
O da nette gezinirken degil yine herhangi bir şey indirirken veya yüklerken...

vınn kullanmıstım ama normal ınternetın zevkını vermıyor kopma oranı ve netın yavaslıgıda cabası... 4gb gecmemek ıstıorsan gunde 8 saat takılıp vıdeo ve benzerı seyler ızlemeyıp sarkı muzık hıc bır sey ındırmezsen eger 4 gb net sana yeter ayrıca 4 gb gecıncede faturaya yansıyor yansımama durumu olmuyor...

Vınn kullanıyorum.
Bizimki sınırsız.

Siz çok fazla video, film izleyip indirmiyorsanız yeter de artar bile.

4gb'tı geçince zaten faturaya yansımıyor,
sadece hızı düşüyor.
O da nette gezinirken degil yine herhangi bir şey indirirken veya yüklerken...

Sınırsızının fiyatı ne kadar peki aylık

vınn kullanmıstım ama normal ınternetın zevkını vermıyor kopma oranı ve netın yavaslıgıda cabası... 4gb gecmemek ıstıorsan gunde 8 saat takılıp vıdeo ve benzerı seyler ızlemeyıp sarkı muzık hıc bır sey ındırmezsen eger 4 gb net sana yeter ayrıca 4 gb gecıncede faturaya yansıyor yansımama durumu olmuyor...

Çokmu yavaş ya .s Benim kuzenim kullanıyo hiç bahsetmedi bunlardan

4 gb lık turkcell vınn kullanıyorum bağlantı hızından vsvs gayet memnunum...yanında taşıman da cabası...tek sorunum film indiremiyorum ya da izleyemiyorum ama memnunum sabahtan akşama bilg. başında kaldığım bile oluyor ve yetiyor...video izlemeyi abartmadığım sürece...günde 3-4 saat yeter de artar bile...

bir de kesinlikle turkcell al..kardeşim kısa bir süre için vodafon aldı rezaletti adam akıllı kullanmadığı halde bir ayda 100 tl fatura aşım ücreti ödedi...

Sınırsızının fiyatı ne kadar peki aylık

60 lira...

Yavaş degil arkadaşlar...

Bulundugunuz konuma göre de degişiyor,
konuma göre çekme oranı yüksek merkezi bir yerdeyseniz,
3 g'den , çekme oranı düşükse 2 g'den baglanıyor...

Modemdeki mavi ışık 3G'den çektiğini,
yeşil ışık ise 2G'den çektiğini gösteriyor...

yavaş diyenler kontrol edin :)

Tabi bu söylediklerim Turkcell Vınn için geçerli..

Son düzenleme:
Bizde vınna geçecektik fakat sınırsız yok dediler dediginiz süre bize yetmez kardeşim bilgisayar bölümü ögrencisi oldugu için bir sürü dosya indirip yüklüyor web site falan yapıyor bizde turkcellin internetine geçtik ama vınn degil.

Son düzenleme:
vınn ve diğer kablosuz int.ler acayip rasyasyon yayıyormuş. en iyisi kablolu ,sınırsız internet

4 gb lık turkcell vınn kullanıyorum bağlantı hızından vsvs gayet memnunum...yanında taşıman da cabası...tek sorunum film indiremiyorum ya da izleyemiyorum ama memnunum sabahtan akşama bilg. başında kaldığım bile oluyor ve yetiyor...video izlemeyi abartmadığım sürece...günde 3-4 saat yeter de artar bile...

bir de kesinlikle turkcell al..kardeşim kısa bir süre için vodafon aldı rezaletti adam akıllı kullanmadığı halde bir ayda 100 tl fatura aşım ücreti ödedi...

Teşekkürler babam vodafon almayı düşünüyodu bu konuyu söylicem almasın

Çok video izlemezseniz , bir şeyler indirmezseniz yeter ama aşıma dikkat etmeniz lazım

Evet zaten kış pek kullanmıyorum

60 lira...

Yavaş degil arkadaşlar...

Bulundugunuz konuma göre de degişiyor,
konuma göre çekme oranı yüksek merkezi bir yerdeyseniz,
3 g'den , çekme oranı düşükse 2 g'den baglanıyor...

Modemdeki mavi ışık 3G'den çektiğini,
yeşil ışık ise 2G'den çektiğini gösteriyor...

yavaş diyenler kontrol edin :)

Tabi bu söylediklerim Turkcell Vınn için geçerli..
turkcell aldırcam büyük ihtimal bnde :)

Bizde vınna geçecektik fakat sınırsız yok dediler dediginiz süre bize yetmez kardeşim bilgisayar bölümü ögrencisi oldugu için bir sürü dosya indirip yüklüyor web site falan yapıyor bizde turkcellin internetine geçtik ama vınn degil.

vınndada sınırsız var bildiğim kadarıyla :)

vınn ve diğer kablosuz int.ler acayip rasyasyon yayıyormuş. en iyisi kablolu ,sınırsız internet

doğrudur ama kışın çok kullanmadığım için boşa masraf oluyo vınn daha iyi olcak :)

Canım vınn kullanma, kesinlikle yetmiyor.

kışın çok kullanmıyorum zaten

Kullanıyorum 4 gb günde 5-6 saate dahi yeterli fazlasını bilemiyorum..ancak video vs indirme için yeterli olmayabilir..Bağlantı hızı ve yavaşlığı bulunduğun yada en çok kullanacağın adresini müşteri temsilcisine söylemelisin o sana bağlantı durumu hakkında bilgi verir.Şehir içinde sorun yaşamazsın..Ayrıca şu ara yeni bir kampanya var aylık 4 gb vınn 6 aylık süre içn aylık 29 tl bundan faydalanabilirsin...

Bizim evde vadafone çekmiyor :))

Avea taraftar modem kullanıyoruz memmunuz ayrıca gol attıkça seçtiginiz takım size mb olarak yükleniyor :) 3 gola 300 mb aldık geçen gün hatta 600 mb aldık bu ay :)

8gb lik kullanıyoruz biz 44 tl ödüyoruz.

Bizde turkcell sormuştuk sınırsız vınn diye yok dediler şimdi netten araştırdım bireysel olarak yok diyor kurumsal abonelikte sınırsız vınn var diyorlar yani şirket için olanlarda var diyorlar. Siz yinede bir turkcell bayisine danışın derim.En iyisini onlar bilir.:34: Biz de şuan turkcellin kablonuz modemini aldık sınırsız 59 tl eger vınn olsaydı vınn alırdık en azından modem derdi ortadan kalkardı.

Son düzenleme:
Ablamlar kullanıyor hiç memnun değil, tabi bu kötü olduğu anlamına gelmez ama memnun değiller, internet çok yavaş. Siz bilirsiniz

4 gb 39 lira yurtta kullanmak için almıştım. Çok kullanmadığım için 3 gb kalıyordu ama eğer çok video izliyorum, hep netteyim derseniz yetmiyor. Benden size söylemesi. Ayrıca bizim yurtta tek çeken Turkcelldi ve çok iyi değil. Diğerlerini siz düşünün artık...

Son düzenleme:
Eşimde vardı bir ara Vınn. Dağda bayırda ciddi ciddi hızlı olan bir internet. İnanamamıştım. Yalnııııız... Bu kadar hızlı ya aynı hızda kota da doluyor ki çok çok kısa bir zamanda bitirdik. Kota olayı ucuz olsa çok olsa evdeki interneti kapattırıp sırf Vınn kullanırdım.

Back
X