Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vınn kullanıyorum.
Bizimki sınırsız.
Siz çok fazla video, film izleyip indirmiyorsanız yeter de artar bile.
4gb'tı geçince zaten faturaya yansımıyor,
sadece hızı düşüyor.
O da nette gezinirken degil yine herhangi bir şey indirirken veya yüklerken...
ben de vınn kullanıyorum kontörlü olanından.eğer sürekli video izlemeyip bir şeyler indirmezsen rahat yeter![]()
vınn kullanmıstım ama normal ınternetın zevkını vermıyor kopma oranı ve netın yavaslıgıda cabası... 4gb gecmemek ıstıorsan gunde 8 saat takılıp vıdeo ve benzerı seyler ızlemeyıp sarkı muzık hıc bır sey ındırmezsen eger 4 gb net sana yeter ayrıca 4 gb gecıncede faturaya yansıyor yansımama durumu olmuyor...
Sınırsızının fiyatı ne kadar peki aylık
4 gb lık turkcell vınn kullanıyorum bağlantı hızından vsvs gayet memnunum...yanında taşıman da cabası...tek sorunum film indiremiyorum ya da izleyemiyorum ama memnunum sabahtan akşama bilg. başında kaldığım bile oluyor ve yetiyor...video izlemeyi abartmadığım sürece...günde 3-4 saat yeter de artar bile...
bir de kesinlikle turkcell al..kardeşim kısa bir süre için vodafon aldı rezaletti adam akıllı kullanmadığı halde bir ayda 100 tl fatura aşım ücreti ödedi...
Çok video izlemezseniz , bir şeyler indirmezseniz yeter ama aşıma dikkat etmeniz lazım
turkcell aldırcam büyük ihtimal bnde :)
60 lira...
Yavaş degil arkadaşlar...
Bulundugunuz konuma göre de degişiyor,
konuma göre çekme oranı yüksek merkezi bir yerdeyseniz,
3 g'den , çekme oranı düşükse 2 g'den baglanıyor...
Modemdeki mavi ışık 3G'den çektiğini,
yeşil ışık ise 2G'den çektiğini gösteriyor...
yavaş diyenler kontrol edin :)
Tabi bu söylediklerim Turkcell Vınn için geçerli..
Bizde vınna geçecektik fakat sınırsız yok dediler dediginiz süre bize yetmez kardeşim bilgisayar bölümü ögrencisi oldugu için bir sürü dosya indirip yüklüyor web site falan yapıyor bizde turkcellin internetine geçtik ama vınn degil.
vınn ve diğer kablosuz int.ler acayip rasyasyon yayıyormuş. en iyisi kablolu ,sınırsız internet
Canım vınn kullanma, kesinlikle yetmiyor.