• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgilerinize ihtiyacım var...!

Khsakmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2020
10
2
1
29
Meraba hanımlar gerçekten. Bi derdim var bundan 2 ay önce İstanbul'a geldim ailemin yanına normalde ıspartada kalıyorum ve eşimden dolayı gizlilik kararı çıkartım kendme hayatı riskim olduğu için boşanma aşamasındayız yani dava açılmış ama bı sorun varki evime dönemiyorum bu virüsle ilgili seyyat yasağı çıkmış eşimde buralarda oturuyo ve benim evime dönemem lazım acaba bu belgeyle gitsem bana evime dönemem için izin verirler mi ? Gelme sebebim ailemin evinde babanem ve dedeminde olması virüs dolayısıyla korktum ve onları görmek için geldim kısa süreliğine ama malesef burda mahsur kaldım ve tehlikemde var acaba boyle bı kurumda çalışan varsa bilgi verebilirmi..?

Ilgili mercilere baş vurmanizda fayda görüyorum. Izin verirler!
Ayrica gizlilik karari almişsiniz 'da ne olursa olsun Sizinde ona yakin yerlere gitmeniz sakincali.
Birşey olsa siz suclu düşersiniz.

Eve neden dönmek istiyorsunuz ? Ya eşiniz hala ordaysa ? Bu nedenle kabul edeceklerini sanmıyorum ben. Bayramdan sonra yasaklar kalkar zaten bi 15 20 gün daha duramaz mısınız ?

Kaymakamlıktan ya da karokaldan gidip başvurdugunuzda izin verirler diye düşünüyorum çok bariz sebebler için bile izin veriyorlar bir şansınızı deneyin karakola sorun

E devletten başvuru yaptınız mı?
E devletten başvuru yapamadiysaniz yada red cevabı aldıysanız Alo 199 u arayın derdinizi orada anlatın zaten uygun gorurlerse izin belgesi verirler.Uygun değilse seyahat yasağının kalkmasını beklersiniz biraz daha zaten 2 aydır İstanbul'daymışsiniz.

Buraya konu ile benzer durumlardan geçmiş bilgisi olan, avukat veya polis arkadaşlar, hakim vs varsa yazsın. Gerisinin bilmeden iyi niyetli yorum yapması tehlikeli olur.

Eve neden dönmek istiyorsunuz ? Ya eşiniz hala ordaysa ? Bu nedenle kabul edeceklerini sanmıyorum ben. Bayramdan sonra yasaklar kalkar zaten bi 15 20 gün daha duramaz mısınız ?

Eşim İstanbul'da oturuyo ben ıspartada yaşıyorum

Ilgili mercilere baş vurmanizda fayda görüyorum. Izin verirler!
Ayrica gizlilik karari almişsiniz 'da ne olursa olsun Sizinde ona yakin yerlere gitmeniz sakincali.
Birşey olsa siz suclu düşersiniz.

Eşim İstanbul'da oturuyo ben ıspartada yaşıyorum 199 aryroum meşgul hattı bı türlü dusuremedim polisi aryorum oda ben bilmem diyor

Kaymakamlıktan ya da karokaldan gidip başvurdugunuzda izin verirler diye düşünüyorum çok bariz sebebler için bile izin veriyorlar bir şansınızı deneyin karakola sorun

İnşalah izin verirler karakola sordum biz bilmiyoruz dedi valiliğe gidicem pazartesi gunu

E devletten başvuru yaptınız mı?
E devletten başvuru yapamadiysaniz yada red cevabı aldıysanız Alo 199 u arayın derdinizi orada anlatın zaten uygun gorurlerse izin belgesi verirler.Uygun değilse seyahat yasağının kalkmasını beklersiniz biraz daha zaten 2 aydır İstanbul'daymışsiniz.

E devletten yapamıyorum formdaki hataları düzeltin yazıyı 199 meşgul bı turlu düşüremiyorum hattı eşim İstanbul'da yaşıyo ve bende şuan İstanbul'dayım ve açıkçaksı ısparataya gitsem daha iyi olur diye düşünüyorum

Neticede elinizde gizlilik karari var , ikametgahiniz ispartada , yanlis anlamayin ama buraya sorana kadar 155 i arasaniz alirdiniz seyahat iznini diye düşünüyorum

Neticede elinizde gizlilik karari var , ikametgahiniz ispartada , yanlis anlamayin ama buraya sorana kadar 155 i arasaniz alirdiniz seyahat iznini diye düşünüyorum

Aradım ama biz ilgilenmiyoruz diyolara 199 arayın diyolar arıyorum hat çok meşgul

Back
X