O kadar erken olmaz belirtiler diye biliyorum Yumurtlama kanaması da olabilir benim de bazen midem bulanıyor yumurtlama günlerimde
O dönem muhtemelen yumurtlama olmuştur ama şu an gecikmeniz varsa test yapın bence.O aralar bulanmadı da 2 gün geciktim şuanda bu bir haftadır bulanıyor
Yarın sağlık ocağında yaptırıyım dedimO dönem muhtemelen yumurtlama olmuştur ama şu an gecikmeniz varsa test yapın bence.
Erken gebelik testi varsa evde hatta yapabilirsiniz çıkar testteO aralar bulanmadı da 2 gün geciktim şuanda bu bir haftadır bulanıyo
Kan daha erken sonuç veriyor diye kan verdim bugün gebelik testinde erken olunca negatif çıkabiliyormuş sanırımErken gebelik testi varsa evde hatta yapabilirsiniz çıkar testte
Ayy hadi İnşallah güzel haberlerini bekliyorumKan daha erken sonuç veriyor diye kan verdim bugün gebelik testinde erken olunca negatif çıkabiliyormuş sanırım
Adete 13 14 gün kala zaten yumurtlama oluyor ama karıştırıyor olabilir misin ? Yumurtlama akıntısı olabilirMerhabalar adetime 14-13 gün varken adet gibi değil ama biraz benzeyen akıntılar geldi 3-4 gün 2. Gün biraz yoğun geldi gibi sonra peçeteyle geldi sadece mide bulantım kasık ağrım var ama biraz da kafam da kuruyor gibi geliyor tam anlayamıyorum olabilir mi üstüne görmüş tarzı bişey yaşamış olabilirmiyim kadın doğuma gittiğimde vajinal ultrason ile baktı ama rahim boştu dedi ama erken olduğu için google de gözükmez diyor yardımcı olursanız çok sevinirim (üzülünce doktora sormayı unuttum erkense gözükmezmi diye)
Yarın 2 bucuktan sonra cıkıcakmıs sonuçlar öğrendiğim gibi yazarım teşekkür ederim çokAyy hadi İnşallah güzel haberlerini bekliyorum
Daha önce hiç olmadığı için öyle düşündüm daha yeni evliyim pek bilemiyorumda aslında dediğiniz gibide olabilir:)Adete 13 14 gün kala zaten yumurtlama oluyor ama karıştırıyor olabilir misin ? Yumurtlama akıntısı olabilir
Allah gönlüne göre versinDaha önce hiç olmadığı için öyle düşündüm daha yeni evliyim pek bilemiyorumda aslında dediğiniz gibide olabilir:)
Amin hepimizinAllah gönlüne göre versin
E nabıza düşmüş sonuçlar ordan baktım 0 (hamile olmayan kadın) yazıyor bide değilmişimAyy hadi İnşallah güzel haberlerini bekliyorum
E nabıza düşmüş sonuçlar ordan baktım 0 (hamile olmayan kadın) yazıyor bide değilmişim
Olsun Yine denemeye devam Allah sizin istediginiz zamanı en hayırlı zaman kılsın inşallahE nabıza düşmüş sonuçlar ordan baktım 0 (hamile olmayan kadın) yazıyor bide değilmişim
Beklentiye girince üzüldüm aslında ama tiroid tembelliği varmış sanırım ondan olmuyorTakılma canım. Bu tabirler iyi değil tabi ama üzülme bak geç
Amin inşallah çok teşekkür ederimOlsun Yine denemeye devam Allah sizin istediginiz zamanı en hayırlı zaman kılsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?