bilgili,becerikli arkadaslarin dikkatine :)

neffset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
192
60
53
Arkadaslar ilk defa koltuk silicem,kose koltugum var oturma odamda cok kirlendi,kadife kumas ve hardal sarisi.. soyle koltuklari piril piril yapacak bir deterjan sabun tavsiyeniz var mi ? Birde nasil silecegimide özetlerseniz super olur.. simdiden tesekkurler..

Cnm bn kosla ile siliyorum pırıl pırıl oluyo birde mikrofiber bez ile çok güzel temizleniyo daha bir hafta önce sildim pırıl pırıl oldu benim köşemde kadife tertemiz oluyo tavsiye ederim

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

Arkadaslar ilk defa koltuk silicem,kose koltugum var oturma odamda cok kirlendi,kadife kumas ve hardal sarisi.. soyle koltuklari piril piril yapacak bir deterjan sabun tavsiyeniz var mi ? Birde nasil silecegimide özetlerseniz super olur.. simdiden tesekkurler..

Ben Ersağ'ın halı şampuanıyla siliyorum.Koltuklarda da kullanılıyor.Ama çevrenizde satan biri var mıdır bilemicem.Ama beyaz kalıp banyo sabunu da güzel temizliyor hem parlaklık veriyor.

ben amwayın locla yapıyorum bütün temizliğimi soldurma falan olmuyor. asprini denemiştim leke bırakmıştı bende ama belki de kullanamadım bilemicem:26:

koltuklarınız kadife kumaş demişsiniz bende size bir şey sormak istiyorum izninizle.. kadife koltuklarda oturulan yerlerde iz oluyor yani sürekli oturulan kısım matlaşırken diğer kısımlar parlak kalıyor.. bunun içinde yapılabilecek bir şey var mı acaba ?

Cok acik renk degilse aspirin onermem.rengini acar. Hele lekenin uzerine dogrudan sikarsaniz o kisim hep daha farkli renkte kalir.
arapsabunu en guzeli.

koltuklarınız kadife kumaş demişsiniz bende size bir şey sormak istiyorum izninizle.. kadife koltuklarda oturulan yerlerde iz oluyor yani sürekli oturulan kısım matlaşırken diğer kısımlar parlak kalıyor.. bunun içinde yapılabilecek bir şey var mı acaba ?

Yani soyle surekli kalici bir iz olmadi ama oturdugumuz yerler kadifeniz dokusundan iz oluyor.. taytüyü daha iyi olabiliis aslinda..

Ayyy hic sevmem koltuk silmeyi yaaa.ama bi tavsiyem var.sakin sulu sulu silmeyin.koltugun sungeri suyu cekmesin.bezi sıkın iyice oyle silin.ben bilmiyodum koltugumu temiz ilsun kisa yoldan diye yikar gibi silmistim sunger sutu cekmisti ve altinda kayismi ne biseyler vardi onlara kadar gecmisti ve koltuk bidaha iflah olmadi :)))

Simdiki koltuklarimin komple yuzleri cikiyo yikaniyo.alacak olanlara tavsiye silinebilirlikten cok yikanilabilir gibisi yok :)))

Benim koltuklarim acik renk kadife kumas koltukcu aspirinle silin demisti lekelerin ustune skiyorum kosla leke cikarici ve aspirinle ilik su mikrofiber bezle siliyorum piril piril oluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya koltukları sildikten sonra deterjanlı bezle , sonra nasıl duruluyorsunuz.. kaç defa üstüne temiz ıslak bezle geçmeniz gerekiyor...

ben koltuklarimi alirken bana beyaz sabunla silin demislerdi beyaz sabunla siliyorum 5 yildir son zamanlardada bebegim icin kullandigim sabun tozuyla siliyorum yumusacik tertemiz oluyo

Aspirin guzel temizliyo canim ama bezin cok islak degil nemli olsun yoksa zamanlakadifeye zarar veriyo diye duydum

Burada okuyup denemistim sonuc cok iyi. Kircoz bulasik deterjanı ve sabun rendesi bu uclu karışım cook isime yariyor koltuklarda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amway loc kesinlikle. Hem kumasa zarar vermiyor, hem de tertemiz yapiyor. Aspirin gibi deterjanlari onermem, rengini acabilir.

Back
X