Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arap sabunu yada sıcağa yakın suyun içine kosla yada aspirin deterjan koyup silebilirsiniz
Arkadaslar ilk defa koltuk silicem,kose koltugum var oturma odamda cok kirlendi,kadife kumas ve hardal sarisi.. soyle koltuklari piril piril yapacak bir deterjan sabun tavsiyeniz var mi ? Birde nasil silecegimide özetlerseniz super olur.. simdiden tesekkurler..
Cok tesekkurler,asprinim var evde onunla silebilirim
Arkadaslar ilk defa koltuk silicem,kose koltugum var oturma odamda cok kirlendi,kadife kumas ve hardal sarisi.. soyle koltuklari piril piril yapacak bir deterjan sabun tavsiyeniz var mi ? Birde nasil silecegimide özetlerseniz super olur.. simdiden tesekkurler..
koltuklarınız kadife kumaş demişsiniz bende size bir şey sormak istiyorum izninizle.. kadife koltuklarda oturulan yerlerde iz oluyor yani sürekli oturulan kısım matlaşırken diğer kısımlar parlak kalıyor.. bunun içinde yapılabilecek bir şey var mı acaba ?
ben amwayın locla yapıyorum bütün temizliğimi soldurma falan olmuyor. asprini denemiştim leke bırakmıştı bende ama belki de kullanamadım bilemicem:26: