Bilgili insanlar yardımcı olabilir mi

sonne080

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
40
0
1
27
İyi akşamlar dün ki sorduğum soru ardına şunları eklemek istiyorum. Bugün regl olmam gereken gündü fakat olmadım. İnternette okuduğum kadarıyla gebelik belirtileri gösteriyorum. Bel ağrısı ve belirli arallıklarla batması, ayak üşümesi, sık idrara çıkma, kasıklarda batma ve ağrı. Bunlarıı çok stres yaptığımdan dolayı mı yaşıyorum yoksa milyonda bi ihtimal olana sürtünerek hamile kalmayı mı başardım çözemiyorum. Ama sürekli okur, kafaya takar oldum. Ve olmam gereken günde adet olamayınca daha kötü öldüm. Yani vajinaya boşalma olmadan bunları yaşamam gebelik belirtisi olabilir mi?

Cinsel ilişki yoksa gebelik nasıl olabilir?
Hamile kalırsanız da tıp tarihinde bir ilk olur.

Ya tiye alınca kızıyorsunuz yine kızacaksınız ama gülmekten de alamıyorum kendimi yazdıklarınız karşısında kızmayın. :D Bence siz psikolojik şeyler yaşıyorsunuz, gidin test yaptırın, içiniz rahatlasın. :)

Cinsel ilişki yoksa gebelik nasıl olabilir?
Hamile kalırsanız da tıp tarihinde bir ilk olur.
Zevk suyunda sperm olduğunu öğrendiğim günden beri stresliyim bebek düşünmüyoruz şuan. Sadece sürtünerek birliktelik oldu. Boşalma da uzak bir yere oldu. Stres yüzünden bu kadar belirtti yaşamam normal mi?

Ben bu şekilde hamile kaldım diyenleri okudukça stresime stres ekleniyor
2 senedir hamile kalmaya çalışan,ilişki sonrası amuda kalkmadığı kalmış bir kadın olarak benimde stresime stres eklediniz şu an. Öyle bir şey olursa çok kırılırım. :işsiz:

Zevk suyunda sperm olduğunu öğrendiğim günden beri stresliyim bebek düşünmüyoruz şuan. Sadece sürtünerek birliktelik oldu. Boşalma da uzak bir yere oldu. Stres yüzünden bu kadar belirtti yaşamam normal mi?
Cinsel ilişki yaşamadan bebek düşünmemeniz çok normal değil mi?
Korunmasız cinsel ilişkide zevk suyu bir etkendir.
Sürtünerek o zevk suyundaki sperm yolunu bulup gidemez.
Stres yüzünden bu kadar belirti yaşamanız normal.

Böyle bir durumda neden hiç yaşamadığım fiziksel acıları yaşıyorum stres bu kadar etkileyebilir mi

Cinsel ilişki yaşamadan bebek düşünmemeniz çok normal değil mi?
Korunmasız cinsel ilişkide zevk suyu bir etkendir.
Sürtünerek o zevk suyundaki sperm yolunu bulup gidemez.
Stres yüzünden bu kadar belirti yaşamanız normal.
Gerçekten ne okuyorsam gebelik belirtisi onu yaşıyormuş gibi hissediyorum sanırım bugün o yüzden reglm gecikti

Gerçekten ne okuyorsam gebelik belirtisi onu yaşıyormuş gibi hissediyorum sanırım bugün o yüzden reglm gecikti
Üşütmüş olabilirsin bundan dolayı kasık ağrısı sık idrara çıkma olayı olur.
Her belirti gebelik belirtisi olsa işimiz iş...

Bence evlenene kadar bekleyin o zaman rahat rahat cinsel ilişki yaşarsınız şimdi onun stresine girmeye gerek yok.

Üşütmüş olabilirsin bundan dolayı kasık ağrısı sık idrara çıkma olayı olur.
Her belirti gebelik belirtisi olsa işimiz iş...

Bence evlenene kadar bekleyin o zaman rahat rahat cinsel ilişki yaşarsınız şimdi onun stresine girmeye gerek yok.
Sizce test yaptırmalı mıyım

İyi akşamlar dün ki sorduğum soru ardına şunları eklemek istiyorum. Bugün regl olmam gereken gündü fakat olmadım. İnternette okuduğum kadarıyla gebelik belirtileri gösteriyorum. Bel ağrısı ve belirli arallıklarla batması, ayak üşümesi, sık idrara çıkma, kasıklarda batma ve ağrı. Bunlarıı çok stres yaptığımdan dolayı mı yaşıyorum yoksa milyonda bi ihtimal olana sürtünerek hamile kalmayı mı başardım çözemiyorum. Ama sürekli okur, kafaya takar oldum. Ve olmam gereken günde adet olamayınca daha kötü öldüm. Yani vajinaya boşalma olmadan bunları yaşamam gebelik belirtisi olabilir mi?
malesef canim hamile kalman için sperm yumurtaya yapışacak 😂

Ya ama internette öyle bir yazıyorlar ki zevk suyunun vajina çevresine bulaşması gebelik riski diye psikolojik olarak hamilelik yaşıyorum resmen
Dediğiniz gibi psikolojik hepsi, o kadar kolay olsa ilişki yaşamak yerine çocuk için onu (sürtünme) yaşardık.

Back
X