Bilginiz var mı?

ayusugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
211
44
28
26
Kizlar merhaba.Ben 3 aydir sıkıntıdayım.1 yıllık erkek arkadaşımdan ayrıldım adam 360 derece döndü yapmadığım fedakarlık kalmazken ayrılırken beni o kadar üzdü ki.Yapı gereği çok hassas insan olduğum için kaşdıramıyorum bazen nankörlüğü.Haziranda sımavım var öyle hale geldim ki çalışamıyorum her an Allah a yalvarıyorum.Bazen onun için de dua ediyorum gözündeki perdeyi kaldır.Çok dua ediyorum olmayacaksa at içimden bir sürü dua ama kabul olucak inanıyorum sabrediyorum sadece.Allah bekletiyorsa vardır bir bildiği..Her neyse ben namaza başlamayı düşünüyorum çünkü her an kalbimde bir ağırlık var sıkıntı var daralıyorum bir ağırlık..sıkıntılarım öyle bir hal aldı ki secdeye itiyorlar beni.Ben başlamayı istiyorum fakat benim aylardır sarı akıntım var geçmeyen doktora gittim bir şey demediler tekrar gideceğim fakat internette bir sürü şey yazılıyor.Vesveseye giriyorum her gördüğümde abdestim gitti mi diye.Bilginiz var mı?

Akinti namaza engel degildir. Ama namaza baslamadan once camasirinizi kirlenmisse degistirin. Namaz esnasinda akinti olsa bile bozulmuyor namaz.

Son düzenleme:
Allah simdiden kabul etsin. Baska bir doktora daha gitsen? Benim bildigim 10. günden sonra (eger hergün akiyorsa) özürlü sayiliyorsun ve ibadetini yapabiliyorsun

Akıntı engel değil namaz kılmana adet değilsin,10 gün olayı adet olduğun zaman geçerli eğer onu soruyorsan.

Ben şafiyim.İnternette mesela sarı akıntı boy abdestini bozar tarzda şeyler yazmışlar ve şafiler ağırlık kaldırdıktan sonra gelen akıntı bozuyormuş.Ben her gün yatak kaldırıyorum.Bazen işte ondam mı diye düşünmeden edemiyorum.

Akinti namaza engel degildir. Ama namaza baslamadano nce camasirinizi kirlenmisse degistirin. Namaz esnasinda akinti olsa bile bozulmuyor namaz.
Ben şafiyim.İnternette mesela sarı akıntı boy abdestini bozar tarzda şeyler yazmışlar ve şafiler ağırlık kaldırdıktan sonra gelen akıntı bozuyormuş.Ben her gün yatak kaldırıyorum.Bazen işte ondam mı diye düşünmeden edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…