• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilginiz varmi ?

canic9293

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
254
256
53
Ozel hastanelerde yada tip merkezlerinde yapilan gebelik testlerini saglik bakanligi biliyirmus ve telefonla arama yada adreslere gidiyorlarmis bilginiz varmi basiniza boyle bir olay gectimi. Tesekkurler

Ozel hastanelerde yada tip merkezlerinde yapilan gebelik testlerini saglik bakanligi biliyirmus ve telefonla arama yada adreslere gidiyorlarmis bilginiz varmi basiniza boyle bir olay gectimi. Tesekkurler

evet ben özelde kan testi yaptırmıştım eski çalıştığım yeri aramışlar sağlık ocağından.. ama nasıl buldular bilmiyorum 10 sene önce çalıştığım yerdi..

yalnız ilk konuna baktım da sen zaten hamile değilsin.aradan 10 koca hafta geçmiş.idrar,kan testleri yaptırıp doktora gidip ultrasona dahi girmişsin e daha ne?

bundan sonra sürtünme yaşamazsın malum sürtünme kuvvetiyle ateşi bulmuş insanoğlu.

çok komik. Kim dedi bunu sana?

suan devlet hastanelerınde hersey kayıtlı ıstedıklerı an ıstedıklerı bılgıye ulasabılırler dogum yaptıgımda dogum gunlerınde hep mesaj gelır bana tebrıkler dıye..

Parmak izi okutma sistemi varken evet biliyorlardı. Ben bi düşük yaptım özel hastanedeydi islemlerim ve beni sağlık ocağı aradı.

Gebelik testinin pozitif cikmasi durumunda saglik bakanliginin gebe izlem politikasi geregi aile hekimligi takiplerini baslatmak durumunda. Yani pozitif cikmadigi surece sıkıntı yok. Ama cikarsa takiplerinizi baslatmak amacli size ulasabilecekleri kayıtlı herhangi bir numaradan ulasabilirler

Gebelik testinin pozitif cikmasi durumunda saglik bakanliginin gebe izlem politikasi geregi aile hekimligi takiplerini baslatmak durumunda. Yani pozitif cikmadigi surece sıkıntı yok. Ama cikarsa takiplerinizi baslatmak amacli size ulasabilecekleri kayıtlı herhangi bir numaradan ulasabilirler
Tamam tesekkur ederim bilginiz icin

Evet öğrencimin annesinin küçük kızı var. Özel hastaneye gidiyormuş normalde ama sağlık ocağından aradılar bebeğin ve annenin takibini yapmak içinmiş dediydi. Ama gebelik sırasında mı doğumdan sonra mı bilemiyorum onu.

komik değil ya beni aradılar resmen peşime düştüler sağlık ocağından:)) eski çalıştığım yerden telefonumu falan almışlar..

Evet canım okudum seninkini..

Ne kadar enteresan..

Ben de bir ton yaptırdım ama beni arayan olmadı.

Çok ilginç geldi bana.

Ama bu namus bekçiliğinden çok gebelik takibi için olsa gerek.

gebelik testi pozitif çıkınca arıyorlar sizinkiler negatif çıkmış kimse aramaz merak etmeyin.

benıde aramıslardı.Hatta dusuk yapmıs oldugumu soyledıgımde daha detaylı sorular sormuslardı.

Back
X