Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozel hastanelerde yada tip merkezlerinde yapilan gebelik testlerini saglik bakanligi biliyirmus ve telefonla arama yada adreslere gidiyorlarmis bilginiz varmi basiniza boyle bir olay gectimi. Tesekkurler
çok komik. Kim dedi bunu sana?Ozel hastanelerde yada tip merkezlerinde yapilan gebelik testlerini saglik bakanligi biliyirmus ve telefonla arama yada adreslere gidiyorlarmis bilginiz varmi basiniza boyle bir olay gectimi. Tesekkurler
Parmak izi okutma sistemi varken evet biliyorlardı. Ben bi düşük yaptım özel hastanedeydi islemlerim ve beni sağlık ocağı aradı.Ozel hastanelerde yada tip merkezlerinde yapilan gebelik testlerini saglik bakanligi biliyirmus ve telefonla arama yada adreslere gidiyorlarmis bilginiz varmi basiniza boyle bir olay gectimi. Tesekkurler
Gercekten misuan devlet hastanelerınde hersey kayıtlı ıstedıklerı an ıstedıklerı bılgıye ulasabılırler dogum yaptıgımda dogum gunlerınde hep mesaj gelır bana tebrıkler dıye..
Tamam tesekkur ederim bilginiz icinGebelik testinin pozitif cikmasi durumunda saglik bakanliginin gebe izlem politikasi geregi aile hekimligi takiplerini baslatmak durumunda. Yani pozitif cikmadigi surece sıkıntı yok. Ama cikarsa takiplerinizi baslatmak amacli size ulasabilecekleri kayıtlı herhangi bir numaradan ulasabilirler
çok komik. Kim dedi bunu sana?
özellıkle cocuklarımın dogum gununde bugun oglunuzun dogum gunu ona sarılmayı ıhmal etmeyın dıye..Gercekten miilk defa duydum bunu
![]()
komik değil ya beni aradılar resmen peşime düştüler sağlık ocağından:)) eski çalıştığım yerden telefonumu falan almışlar..
Negatif ciktigi haldemi aradilar yoksa pozitif oldugu haldemievet ben özelde kan testi yaptırmıştım eski çalıştığım yeri aramışlar sağlık ocağından.. ama nasıl buldular bilmiyorum 10 sene önce çalıştığım yerdi..
benıde aramıslardı.Hatta dusuk yapmıs oldugumu soyledıgımde daha detaylı sorular sormuslardı.Ozel hastanelerde yada tip merkezlerinde yapilan gebelik testlerini saglik bakanligi biliyirmus ve telefonla arama yada adreslere gidiyorlarmis bilginiz varmi basiniza boyle bir olay gectimi. Tesekkurler