Benm 5 yildir cocugum olmuyor bu adetimin 2 gunu doktora gdcem doktor gel dedi ama bizim mahellede bir abla beni cok sever bir tane kadin varmis kim gitse hamile kaliyomus gobegini cekip ayaklarindan saliyormus adetliyken gidiliyormus onada komsumuz kime vesile olup goturse hamile kalmis teyze cok iyimis el vermisler buna iste yaparken de el benden sifa Allah tan diyormus napsam adet olcam bir haftaya kadin mayisin 5 gidieckms koye dyorim ki bu adetmde kadona gidim olursa olur olmazsa obur adetimdemi doktora gtsem yardim edin akil verin korkuyorum da ya kotu brsey olur diyekararsizimmmmm
Sizce fake hesap mıEkşiden geldin değil mi?
Valla bnde duydum ama sorim dedim korktumdagöbeğini çekip ayaklarını salmak nası bişey ?
Dogru soluyorsun cnmKaçıncı yüZyılda yasıyoruz hala böyle hurafelere mi inanıyorsunuz?? Bırak hacıyı hocayı, çıkıkcıyı doktora git bacım doktora git...
Ya bnde istemdm ama iste hani olurmu diye sonea dedim konu acimaklın başında mı? senin bacım.
Öyle olmasını diliyorum. "Göbeğini çekip ayaklarını sallamak". O neydi gııSizce fake hesap mı
Anlamadimmm fake hesap derkn banami anliyamdm kzlrSizce fake hesap mı
Banami diyosuniz fake hesap???Öyle olmasını diliyorum. "Göbeğini çekip ayaklarını sallamak". O neydi gıı
???Ekşiden geldin değil mi?
Yengemde gitmişti sonra noldu hatırlamıyorum ama tedavi olunca biricik yeğenim dünyaya gelmişti :)Öyle olmasını diliyorum. "Göbeğini çekip ayaklarını sallamak". O neydi gıı
Evet, size söyledim. Böyle bir yorum yaparak dalga geçiyor olmalısınız?? Göbeğini çekip ayaklarınızı salarak size napacak kadın? Buna inanıyor olmayın, fake olun. LütfenBanami diyosuniz fake hesap???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?