- 27 Eylül 2014
- 213
- 174
- 103
Ekşi sözlük diye bir site var arada sırada reklam yaparlar kkyı ondan sormuş
Yengeniz kadın çektiği için değil, ovulasyon dönemini yakalayarak gebe kalmıştır belki??Yen
Yengemde gitmişti sonra noldu hatırlamıyorum ama tedavi olunca biricik yeğenim dünyaya gelmişti :)
İstanbula tedavi için biçok kez gitmiştik tedavi oldu hamile kaldıYengeniz kadın çektiği için değil, ovulasyon dönemini yakalayarak gebe kalmıştır belki??
Ha doktorla? Evet çok doğru, allah analı babalı büyütsün yeğeninizi. Konu sahibi, bu tür saçmalıklara inanmayın lütfen. Doktora gidin.İstanbula tedavi için biçok kez gitmiştik tedavi oldu hamile kaldı
Yani bu kadar acimasiz yazmaniza gerek yok bende zaten kararsiz kalip sormak istedim sizlere bu kadar sert cikmaniza gerek yok bende istemwdim ama belki olan varmidir diye konu actim zaten eskilerden bole gelip el alip yapanlar varmis sorum dedim zaten akil almak icin yazdim bu kadar germenize gerek yoktuEvet, size söyledim. Böyle bir yorum yaparak dalga geçiyor olmalısınız?? Göbeğini çekip ayaklarınızı salarak size napacak kadın? Buna inanıyor olmayın, fake olun. Lütfen
Ay kusura bakma kırdıysam. Bir an cidden inanamadım. Gerçek olabileceğine ihtimal vermedim. Yani ne desem bilemiyorum. Eşine söyledin mi? O ne dedi? Yok böyle bi şey dedi di mi?Yani bu kadar acimasiz yazmaniza gerek yok bende zaten kararsiz kalip sormak istedim sizlere bu kadar sert cikmaniza gerek yok bende istemwdim ama belki olan varmidir diye konu actim zaten eskilerden bole gelip el alip yapanlar varmis sorum dedim zaten akil almak icin yazdim bu kadar germenize gerek yoktu
Bende sintlendim bir anda kusura bakmayin ama gercekten cikmazda olup uzgun olup insanlarin bole birden sert cikmasi daha da uzuyor esim gerek yok bile seylere inanma dedi bende sizlerde danisim dedimAy kusura bakma kırdıysam. Bir an cidden inanamadım. Gerçek olabileceğine ihtimal vermedim. Yani ne desem bilemiyorum. Eşine söyledin mi? O ne dedi? Yok böyle bi şey dedi di mi?
Yani hamile kalmak icin sogan kuru kecinboynuzu vs bussuru seyler deneyip insan duydugunda acaba benmde olurmu diye dusunuyor ama zaten icimde yaptirmak yoktu sadece insani bir sekilde sizden akul almak istedim Allah razi olsun bacim gerek yok veya doktoro gidin yeter guzelcene bilgilendirenler icin
Bende sintlendim bir anda kusura bakmayin ama gercekten cikmazda olup uzgun olup insanlarin bole birden sert cikmasi daha da uzuyor esim gerek yok bile seylere inanma dedi bende sizlerde danisim dedim
Saolun Allah razi olsunAyy ben sana kıyamam ya , doktora git inş. çocuğun olur . Gitme öle insanların yanına, neler duyuyoruz.
Çocuğun olmasın lütfen. Cahillik akıyo yani.Benm 5 yildir cocugum olmuyor bu adetimin 2 gunu doktora gdcem doktor gel dedi ama bizim mahellede bir abla beni cok sever bir tane kadin varmis kim gitse hamile kaliyomus gobegini cekip ayaklarindan saliyormus adetliyken gidiliyormus onada komsumuz kime vesile olup goturse hamile kalmis teyze cok iyimis el vermisler buna iste yaparken de el benden sifa Allah tan diyormus napsam adet olcam bir haftaya kadin mayisin 5 gidieckms koye dyorim ki bu adetmde kadona gidim olursa olur olmazsa obur adetimdemi doktora gtsem yardim edin akil verin korkuyorum da ya kotu brsey olur diyekararsizimmmmm
Nasil konisuyosun bole ya sen hic mi vicdanin yok senin insan olarak duydumuz seyi sorduk akil aldik utanmiyormusun bunu yazmya brn burda bu kadar coxugm olsyn diye dua ederken isterken anlamiyorum gercekten netse hayatta bole insanlarada alismak lazimÇocuğun olmasın lütfen. Cahillik akıyo yani.
Kizlar gecekten artik ole uzuldumki her duydumu insan yapsam mi diye dusunuyo ama bnde korkuyorum bole seylerden bu zama kdr hc gtmedim bole yerlere duyuncada hatta korkardm ya bir yanlis harekt daha sonra hic cocuk olmamama sebeb olursa diye o yuzden konu actim kimseyi kirmak istemem yanlis anlmayn ltfn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?