Bilginize ve yardiminiza ihtiyacim var kizlar...

Evet, size söyledim. Böyle bir yorum yaparak dalga geçiyor olmalısınız?? Göbeğini çekip ayaklarınızı salarak size napacak kadın? Buna inanıyor olmayın, fake olun. Lütfen
Yani bu kadar acimasiz yazmaniza gerek yok bende zaten kararsiz kalip sormak istedim sizlere bu kadar sert cikmaniza gerek yok bende istemwdim ama belki olan varmidir diye konu actim zaten eskilerden bole gelip el alip yapanlar varmis sorum dedim zaten akil almak icin yazdim bu kadar germenize gerek yoktu

Yani bu kadar acimasiz yazmaniza gerek yok bende zaten kararsiz kalip sormak istedim sizlere bu kadar sert cikmaniza gerek yok bende istemwdim ama belki olan varmidir diye konu actim zaten eskilerden bole gelip el alip yapanlar varmis sorum dedim zaten akil almak icin yazdim bu kadar germenize gerek yoktu
Ay kusura bakma kırdıysam. Bir an cidden inanamadım. Gerçek olabileceğine ihtimal vermedim. Yani ne desem bilemiyorum. Eşine söyledin mi? O ne dedi? Yok böyle bi şey dedi di mi?

Yani hamile kalmak icin sogan kuru kecinboynuzu vs bussuru seyler deneyip insan duydugunda acaba benmde olurmu diye dusunuyor ama zaten icimde yaptirmak yoktu sadece insani bir sekilde sizden akul almak istedim Allah razi olsun bacim gerek yok veya doktoro gidin yeter guzelcene bilgilendirenler icin

Ay kusura bakma kırdıysam. Bir an cidden inanamadım. Gerçek olabileceğine ihtimal vermedim. Yani ne desem bilemiyorum. Eşine söyledin mi? O ne dedi? Yok böyle bi şey dedi di mi?
Bende sintlendim bir anda kusura bakmayin ama gercekten cikmazda olup uzgun olup insanlarin bole birden sert cikmasi daha da uzuyor esim gerek yok bile seylere inanma dedi bende sizlerde danisim dedim

Yani hamile kalmak icin sogan kuru kecinboynuzu vs bussuru seyler deneyip insan duydugunda acaba benmde olurmu diye dusunuyor ama zaten icimde yaptirmak yoktu sadece insani bir sekilde sizden akul almak istedim Allah razi olsun bacim gerek yok veya doktoro gidin yeter guzelcene bilgilendirenler icin

bende tam bunu dicektim, gercekten fake değilsen böyle çemkirmen gerekirdi bize.

doktor gel dedi demişsin. 5 senedir gitmedin mi ? tedavi filan olmadın mı ?
neden once doktora gidip her yolu denemiyorsun ?

Bende sintlendim bir anda kusura bakmayin ama gercekten cikmazda olup uzgun olup insanlarin bole birden sert cikmasi daha da uzuyor esim gerek yok bile seylere inanma dedi bende sizlerde danisim dedim

Ayy ben sana kıyamam ya , doktora git inş. çocuğun olur . Gitme öle insanların yanına, neler duyuyoruz.

Gittim bu zmana kadar doktora gtmz olurmuyum herseyim temiz esimin spremleri iyi ama biraz harwktsiz ama olur dedi bende ara verdim akisina biraktim o sirada sogan kuru esime de keci boynuzu kullndrttim olmadi en son bir ay once gttim doktor adet ikinci gunu gel dedi herhalde rahim agzi flmi cekicek hic cktrmemistim bunu duyunca bir an dedim acaba sonra kararsz kldm dedim kizlar blir sorim dedim

Benm 5 yildir cocugum olmuyor bu adetimin 2 gunu doktora gdcem doktor gel dedi ama bizim mahellede bir abla beni cok sever bir tane kadin varmis kim gitse hamile kaliyomus gobegini cekip ayaklarindan saliyormus adetliyken gidiliyormus onada komsumuz kime vesile olup goturse hamile kalmis teyze cok iyimis el vermisler buna iste yaparken de el benden sifa Allah tan diyormus napsam adet olcam bir haftaya kadin mayisin 5 gidieckms koye dyorim ki bu adetmde kadona gidim olursa olur olmazsa obur adetimdemi doktora gtsem yardim edin akil verin korkuyorum da ya kotu brsey olur diye:KK43:kararsizimmmmm
Çocuğun olmasın lütfen. Cahillik akıyo yani.

Kizlar gecekten artik ole uzuldumki her duydumu insan yapsam mi diye dusunuyo ama bnde korkuyorum bole seylerden bu zama kdr hc gtmedim bole yerlere duyuncada hatta korkardm ya bir yanlis harekt daha sonra hic cocuk olmamama sebeb olursa diye o yuzden konu actim kimseyi kirmak istemem yanlis anlmayn ltfn

Çocuğun olmasın lütfen. Cahillik akıyo yani.
Nasil konisuyosun bole ya sen hic mi vicdanin yok senin insan olarak duydumuz seyi sorduk akil aldik utanmiyormusun bunu yazmya brn burda bu kadar coxugm olsyn diye dua ederken isterken anlamiyorum gercekten netse hayatta bole insanlarada alismak lazim

Kizlar gecekten artik ole uzuldumki her duydumu insan yapsam mi diye dusunuyo ama bnde korkuyorum bole seylerden bu zama kdr hc gtmedim bole yerlere duyuncada hatta korkardm ya bir yanlis harekt daha sonra hic cocuk olmamama sebeb olursa diye o yuzden konu actim kimseyi kirmak istemem yanlis anlmayn ltfn

Şuan çok duygusal olduğun için her şeyi denemek istiyorsun ama Allah'a bırak. Dua et bol bol, düzenli olarak doktoruna gitmeye devam et. Bu tarz yerlere gitme. İnsan bir şeyi çok isteyince her şeyi yapacak hale geliyor ama her şeyin bir zamanı vardır. Demek ki doğru zaman daha gelmemiş. Sabırlı ol. En doğru zamanda anne olucaksın.

Işte böyle mesajları okuduğumda "ne yapıyorum ben nerdeyim "diyorum!
Göbek çekme bacak sallama nedir ya gerçekten normal geliyor mu size?

Back
X