- 20 Ocak 2010
- 47.928
- 181.189
- 1.123
- 44
Bu performansları konular yaptırıyor benim suçum yokYa allasen sen bugün ne yedin ne içtin öldürdün beni öldürdün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu performansları konular yaptırıyor benim suçum yokYa allasen sen bugün ne yedin ne içtin öldürdün beni öldürdün![]()
Dogru soluyorsunuz haklisiniz ama uzuldm iste neyse arkadasta kendi solediyle utansin tapcak birsey yok demekki vijdani rahatti ozur dileme geregi duymuyor brn burda bana birseyler diyen arkadaslara bile hklisinz sinrle knstm kusura bakmayin dedim sirf kimsenin kalbini kirmamak icin hrrkezin kendi dusuncesi rabbim biliyor icimizi tesekkur ederimuz ilginizden dolayiniye unutmuycaksin takma bak bizlerde dua ediyoruz karsi gelir insallah..maykay arkadasta boyle seylere nasil inaniyor dilden soylemistir kalpten degil..Verecek olan Allah bizler degiliz.stres ve uzuntu yapmaman lazim.
Gerçekten çok acımasızca bir yorum olmuşÇocuğun olmasın lütfen. Cahillik akıyo yani.
Rabbim böyle anlayisli iyi insanlari basimizdan eksik etmesin bende cok kirildm ama olsun boyle insanlar sayesinde bazi seylerden ders aliyoruz ne olursa olsun boyle birsy yazmamaliydi brn zaten bilginize yardiminiza ihtiyacm var diye yazmisim yanlis veya dogru zaten boyle birsyi duydugimda yaptrck olsam hemn yaptriridm ama once arastrm sorm fikir alim dedim ama bilseydm asla acmazdm konuyuGerçekten çok acımasızca bir yorum olmuş, Allah dert verip derman aratmasın size de kimseye de böyle bir konuda, ben 2.5 senede "b.k var ye çocuğun olur " dense yiyecek kıvama geldim arkadaş 5 seneden bahsediyor, empati kuramadığınız konularda böyle kırıcı konuşmayın lütfen...
Bu nasıl bir yorum konu sahibinin beş senedir cocugu olmuyo kafasının karışması , duyduguna inanması , denemesi cok normal çünkü o psikolide siz böyle kötü yorumlar hangi hakla yazıyorsunuz . Buna hakkınız yok . Umarım aynı durum başına gelmez .Gerçekten çok acımasızca bir yorum olmuş, Allah dert verip derman aratmasın size de kimseye de böyle bir konuda, ben 2.5 senede "b.k var ye çocuğun olur " dense yiyecek kıvama geldim arkadaş 5 seneden bahsediyor, empati kuramadığınız konularda böyle kırıcı konuşmayın lütfen...
Bu nasıl bir yorum konu sahibinin beş senedir cocugu olmuyo kafasının karışması , duyduguna inanması , denemesi cok normal çünkü o psikolide siz böyle kötü yorumlar hangi hakla yazıyorsunuz . Buna hakkınız yok . Umarım aynı durum başına gelmez .Gerçekten çok acımasızca bir yorum olmuş, Allah dert verip derman aratmasın size de kimseye de böyle bir konuda, ben 2.5 senede "b.k var ye çocuğun olur " dense yiyecek kıvama geldim arkadaş 5 seneden bahsediyor, empati kuramadığınız konularda böyle kırıcı konuşmayın lütfen...
Yanlış alıntılamışsın sanırım beni ama kimden bahsettiğin anlaşılıyorBu nasıl bir yorum konu sahibinin beş senedir cocugu olmuyo kafasının karışması , duyduguna inanması , denemesi cok normal çünkü o psikolide siz böyle kötü yorumlar hangi hakla yazıyorsunuz . Buna hakkınız yok . Umarım aynı durum başına gelmez .
Ah pardon canım evt zaten cok belliYanlış alıntılamışsın sanırım beni ama kimden bahsettiğin anlaşılıyor![]()
Sizin tam olarak rahatsızlığınız nedir . Dr bi tehşiz koydu mu? Eşinizde gitti mi dr.Kusura bakmayin telefndan yaziyorim bazen yanlis yazablyrm
Benm 5 yildir cocugum olmuyor bu adetimin 2 gunu doktora gdcem doktor gel dedi ama bizim mahellede bir abla beni cok sever bir tane kadin varmis kim gitse hamile kaliyomus gobegini cekip ayaklarindan saliyormus adetliyken gidiliyormus onada komsumuz kime vesile olup goturse hamile kalmis teyze cok iyimis el vermisler buna iste yaparken de el benden sifa Allah tan diyormus napsam adet olcam bir haftaya kadin mayisin 5 gidieckms koye dyorim ki bu adetmde kadona gidim olursa olur olmazsa obur adetimdemi doktora gtsem yardim edin akil verin korkuyorum da ya kotu brsey olur diyekararsizimmmmm
Benim kayınvalidem anlatmıştı, aslı var mı yok mu bilmiyorum ama göbek düşmesi var ise hamile kalmayı engelliyormus. Belki ondan yapiyordur.Benm 5 yildir cocugum olmuyor bu adetimin 2 gunu doktora gdcem doktor gel dedi ama bizim mahellede bir abla beni cok sever bir tane kadin varmis kim gitse hamile kaliyomus gobegini cekip ayaklarindan saliyormus adetliyken gidiliyormus onada komsumuz kime vesile olup goturse hamile kalmis teyze cok iyimis el vermisler buna iste yaparken de el benden sifa Allah tan diyormus napsam adet olcam bir haftaya kadin mayisin 5 gidieckms koye dyorim ki bu adetmde kadona gidim olursa olur olmazsa obur adetimdemi doktora gtsem yardim edin akil verin korkuyorum da ya kotu brsey olur diyekararsizimmmmm
Evet göbek düşmesi gercek ve dr gercekten anlamıyo benim düştü ağrıdan adım atamıyodum . Dr gittim enfeksiyon var dedi ilaç içtim yok yine iki ay ağrıdan öldüm kv görünce göbeğin düşmüş dedi ve cekti inanın ki ağrı filan gitti .Benim kayınvalidem anlatmıştı, aslı var mı yok mu bilmiyorum ama göbek düşmesi var ise hamile kalmayı engelliyormus. Belki ondan yapiyordur.![]()