5 senedir çocuğunuz olmuyor ama bu 5 senede tedavi oldunuz mu hiç, anlayamadım o kısmı. Dilerim tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize. Ancak böyle bilimsel olmayan, akla mantığa sığmayan şeylere kesinlikle bulaşmayın. Bel çekmek, göbek çekmek, ayaklardan sallamak nedir ya? Dersin ki kadın fizyoterapist filan. Yani kadının nasıl bir eğitimi, nasıl bir becerisi var ki, derdinizin dermanı onda olsun? Faydası olsun derken zararı da olabilir böylelerinin. Ailemizde bel rahatsızlığı olan bir teyzemiz, çok güzel bel çekiyor, ağrı filan kalmıyor, elleri şifalı denilen bir kadına gitmiş, daha beter halde geri dönmüştü. Ayrıca bu kadına kim gitmiş de hamile kalmış, bunlar kulaktan kulağa yayılmış dedikodulardan başka bir şey olmuyor genelde. Hamile kalanın da zaten kalacağı varmış. Kendinizi çaresiz hissetmenizi, her umut ışığının peşinden gitmek istemenizi anlıyorum, çünkü ben de yaşadım, ancak işte böyleleri de tam da bu hassasiyetlerden besleniyor. Kendinize faydanız değil, zararınız olur Allah korusun. Kendinizi cahil akıllara emanet etmeyin.