• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilginize yardımınıza ihtiyacım var

Limiti bilmiyorumda bi kac kere bende kontrole denk geldim ama o cihazlara guvenmedigim icin korkarim hep ayrica alkollu de kullanmam
Bir keresinde 2 kere ufletmisti polis memuru 1 kere diye bisey yok o insiyatif bence giciklik yapmjslar gibi
Benimki dusuk cikti diye ufletmisti mesela
Nasıl bi yerde yasıyoruz anlamadımki

Nasıl olabilir alette alkollü çıkıp kan tahlilinde çıkmaması ben anlayamadım

malesef sureclerden gececeksınız :KK43: cana gelmesınde ...
Bizde sürekli onu diyoruz belki bişey olcaktı Rabbim böyle önüne gecti bide sürekli bişeyler yasıyoruz nasıl bi sınavdan geciyoruz bilmiyorumki inancımı kaybetmemek için uğrasıyorum.kimsenin rızkına hakkına girmedik çalmadık harama el uzatmadık bide eşim sürekli yardım sever saf biri anlatsam yani bukadarıda salaklığa giriyo dersiniz kendi halinde olan insanlarız nasıl böyle seyler yasıyoruz anlamadım.biz mi hakkediyoruz insanlarmı adeletsiz acımasız anlayamıyorum

Bizde sürekli onu diyoruz belki bişey olcaktı Rabbim böyle önüne gecti bide sürekli bişeyler yasıyoruz nasıl bi sınavdan geciyoruz bilmiyorumki inancımı kaybetmemek için uğrasıyorum.kimsenin rızkına hakkına girmedik çalmadık harama el uzatmadık bide eşim sürekli yardım sever saf biri anlatsam yani bukadarıda salaklığa giriyo dersiniz kendi halinde olan insanlarız nasıl böyle seyler yasıyoruz anlamadım.biz mi hakkediyoruz insanlarmı adeletsiz acımasız anlayamıyorum
sınav :) yasayacagınız varmıs bunu
umarım kısa surede cozulur

Asla içmedi içmezde hatta şöyle söyleyim içen biri varsa kokusu geliyosa midesi kötü kokusundan.kola kahve derkende herkes soruyo onu içtimi bunu içtimi kolanya sürdümü sigara içtimi üflemeden önce ne yedi oyuzden yazmıstım.
Ya bi yerde okumustum. Portakal kabugu yiyince promil cikiyormus. Birinin basina gelmis.

Ya bi yerde okumustum. Portakal kabugu yiyince promil cikiyormus. Birinin basina gelmis.
Bizde arastrdık bi kadında boğaz spreyi sıktı diye cıkmış mahkemesi olmuş ordada sıkıp ölçmüşler artı bide trafik poliside getrip oda sıkmış sahitlik olsun diye gercekten çıkmış snra kadın almş ehliyeti

Arkadaşlar mahkeme bütün ispatlarımıza rahmen vermedi ehliyetimizi vermedi yani keyfine göremi be vermedi savcı kabul etmiyo.eşim bugun bi avukatla görüşcek üs mahkeme için ordada heralde 5yıl sürünürüz zaten ozaman kadarda 6ay biter ehliyetiniz alırız.defim gibi bizim ödediğimiz parada ceza gözümüz yok ekmek paramızı işimizi elimizden aldılar iki çocuğum var biri okullu ben hastayım tedavilerim var başka il e gitmem gerekiyor. Ayrıca çocuğumunda kalbinde sıkıntı çıktı onunda arastrlması gerekiyo.Allahım sen çok büyüksün diyorum sizin gibileri Allaha havale ediyorum diyorum yazık bu ülkenin haline çok yazık

Bayram oncesi otobusle memlekete gidecektik otogar cikisi ceviri oldu ve sofor alkollu cikti. Adam haciyim diyor yeminbillah ediyor alkol kullanmam diye ama ayni sizin gibi ceza yazildi kan almaya yollandi.
Diger soforlerde asla kullanmaz alkol dedi ama alette cikti sonuc itibari ile.
Yolculardan bazilari patlican yediginde yuksek cikar falan dedi nekadar dogru bilmiyorum.

Gerci ben o cihazlarda hile oldugunu dusuniyorum bazen. Hani bayram oncesi falan ya...

Aynen öyle bayram öncesi 3 gün mü 5gün ne vardı bayrama.bende inanmıyorum kafalarına göre bikaçkerede üfletiolar.bi tanıdığımada üfletti oda çıkmş içmediği halde malboramı içtin demişler evet demiş gec demiş bukadar basite kaçanlarda var yazık ki bu ülkenin haline yazıkki torpilimiz tanıdığımız yok belli ki önemli birinin ya çocuğu ya torunu olmamız lazım Allahım okadar büyüksünki adaletini bu dünyadada öbür taraftada göreyim ya Rabbim

Evet kızlar burdan hepinizi bilgilendirmek istiyorumki basınıza böyle bişey gelirse insallah ki gelmez.ehliyetimizi aldık çok şükür eşim üs mahkemeye sıkı bi dilekce yazmıştı hemde şikayetinide bildirmişti ve kabul ettiler.ehliyetinizi geri aldık çok şükür.şunun için söylüyorum böyle bişey gelirse sizin yada yakınınızın basına hemen gidip ama hemen gidip kan tahlili yaptırın biz yaptrmıştık ama ordaki hastanenin polisi oluyo ya güvenlikmi polismi onada ilk önce bildirin böyle böyle durum var gel şahitsin kan tahlili yaptırcaz deyin hastanenin poliside imzasını atıcak ve o tahlil kagıdın üstünde barkodu olsun mutlaka bunlar çok önemliymiş kimlik tespiti için mutlaka okuyun bunu bi faydam dokunsun arkadaslar.bizim bitek polis imzamız yoktu ama eşim ceza kesenlere birlikte gidelim demesine ragmen gelmediler bunuda dilekceye eklemiştik bu olmasaydı belki alamıcaktık.siz siz olun hastane polisi ve imzasını unutmayın ve hergün peşine düşün böyle bişey olursa hergün gidin noldu ne bitti diye biz böyle yaptımız için alabildik.biri vardı hiç peşine düşmemiz sormamış ona cevap 1 yıl sonra gelmişti mahkemeden.

Back
X