- 18 Mart 2015
- 733
- 498
- 103
- 35
- Konu Sahibi ozgurruzgar
Hayır tekirdağnın bi ilçesindeOnaylanır onaylanmaz verirler ,istanbulda mı oldu bu olay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır tekirdağnın bi ilçesindeOnaylanır onaylanmaz verirler ,istanbulda mı oldu bu olay
Nasıl bi yerde yasıyoruz anlamadımkiLimiti bilmiyorumda bi kac kere bende kontrole denk geldim ama o cihazlara guvenmedigim icin korkarim hep ayrica alkollu de kullanmam
Bir keresinde 2 kere ufletmisti polis memuru 1 kere diye bisey yok o insiyatif bence giciklik yapmjslar gibi
Benimki dusuk cikti diye ufletmisti mesela
Evet kısacası süründürcekleralkol alsa tahlılde cıkardı zaten tahlıl temızmıs
dava acmanız gerekecek
malesef sureclerden gececeksınızEvet kısacası süründürcekler
Evet o hususi araclarda sanırım ticari araclarda 0.21mişehlıyete el koymak ıcınde 0.50 promıl olması gerekmıyormu ?
Ne kadar sonra baktirdiEvet malesef ceza ve ehliyet gitti.ama kanda çıkmadı.
Bizde sürekli onu diyoruz belki bişey olcaktı Rabbim böyle önüne gecti bide sürekli bişeyler yasıyoruz nasıl bi sınavdan geciyoruz bilmiyorumki inancımı kaybetmemek için uğrasıyorum.kimsenin rızkına hakkına girmedik çalmadık harama el uzatmadık bide eşim sürekli yardım sever saf biri anlatsam yani bukadarıda salaklığa giriyo dersiniz kendi halinde olan insanlarız nasıl böyle seyler yasıyoruz anlamadım.biz mi hakkediyoruz insanlarmı adeletsiz acımasız anlayamıyorummalesef sureclerden gececeksınızcana gelmesınde ...
sınav :) yasayacagınız varmıs bunuBizde sürekli onu diyoruz belki bişey olcaktı Rabbim böyle önüne gecti bide sürekli bişeyler yasıyoruz nasıl bi sınavdan geciyoruz bilmiyorumki inancımı kaybetmemek için uğrasıyorum.kimsenin rızkına hakkına girmedik çalmadık harama el uzatmadık bide eşim sürekli yardım sever saf biri anlatsam yani bukadarıda salaklığa giriyo dersiniz kendi halinde olan insanlarız nasıl böyle seyler yasıyoruz anlamadım.biz mi hakkediyoruz insanlarmı adeletsiz acımasız anlayamıyorum
Ya bi yerde okumustum. Portakal kabugu yiyince promil cikiyormus. Birinin basina gelmis.Asla içmedi içmezde hatta şöyle söyleyim içen biri varsa kokusu geliyosa midesi kötü kokusundan.kola kahve derkende herkes soruyo onu içtimi bunu içtimi kolanya sürdümü sigara içtimi üflemeden önce ne yedi oyuzden yazmıstım.
Bizde anlamadık ayarlanmış gibi piyango kime çıkarsa çünkü soförleri hepsi üfledi yok bizimki üfledi çıktı.bayram üstü artık siz düşünün nedenki acabaNasıl olabilir alette alkollü çıkıp kan tahlilinde çıkmaması ben anlayamadım
Bizde arastrdık bi kadında boğaz spreyi sıktı diye cıkmış mahkemesi olmuş ordada sıkıp ölçmüşler artı bide trafik poliside getrip oda sıkmış sahitlik olsun diye gercekten çıkmış snra kadın almş ehliyetiYa bi yerde okumustum. Portakal kabugu yiyince promil cikiyormus. Birinin basina gelmis.
Sanırım 15 -20 dk snra 1saatede sonç cıktıNe kadar sonra baktirdi