Bilgisayar bağımlsı eş

Canım aslında bu tam oynamıyor da bir çok bot hesabı var onları kontrol ediyor ya aslında tam kızamıyorum da herşeye kalkıp yardım ettiği için. Aktif oynadığı süre çok az ama sürekli kontrol ediyor
 
Aynen canım çocuk var zaten benim cidden zamanım yok ama koltuğa oturduğumda ya da evin içinde dolaşıyorum yüzünü görmüyorum gel bir otur dimi sırf ses etmim diye yemek zamanlarında masayı toplar kaldırır ya da çocukla oynar onu bile oyuna göre planlayarak yapar sinir oluyorum
 
 
İşi var cnm beş civarı alıyor İki civarı kazanıyor oyundan da wma ben parasında değilim artık zaten gurbetteyız ilgi arıyorum tamam yardım ediyor geziyoruz falan ama birlikte oturup sohbet etmiyoruz bişey söylüyorsun gözü orda yarısını duyuyo yarısını duymuyo çok sıkılıyorum bu arada 4 yıllık evlilik
 

Bizimki daha evlenirken özenle seçti televizyonunu ünitesini oyun koltuğunu, birde gitti kablosuz oyun kulaklığı aldı kendine, gece bir uyanıyorum yanımda yok, sesleniyorum ses yok. karanlıkta evin içinde dolaşmaya başlıyorum salonda sanki şimşek çakıyor flaşlar patlıyor sessiz bir gece kulübü gibi içerisi adeta, bir bakıyorum takmış kulaklığı uzanmış koltuğuna almış yanına cipsini kolasını oyun oynuyor, ve oyuna öyle bir dalmış ki benim geldiğimden haberi yok

akşam 6 da evemi geldi, üst değiş yemek ye saat oldu 8, otur tv izle çay iç muhabbet sohbet saat oldu 12. Muhtemelen ben bayılırım alır beni odaya götürür yatırır kendisi içerde odasını ayarlar hemen gece 2-3'e kadar playstation oynar.
Bunun bir tedavisi yok zannedersem. Oyun oynamaktan ayıramadım yani. İlerde çocuğumuz olucak onuda böyle alıştırıcak.
 
Lise sondan beri tanıyorum ama oynamıyordu artık ama aynı şehirde değildik sık sık gelirdi yanıma ama evlenince Doğuya eş durumu yaptı yanıma orada sıkılınca yeniden başladı galiba :/

bence çok itici ya. kolay gelsin size ne diyeyim. bağımlılık bu da bi nevi. kendi istemeden bırakmaz ne yazık ki.

benim sporcu kuzenim vardı böyle uyumadan oyun oynardı antremana giderken bile gecikmiş bi gün ısınmadan idmana çıkmış sakatlandı kariyeri bitti o gün. bi dönem arkadaşım vardı oynarken emboli attı akciğerine ölümden döndü. şakaya gelmiyor bu işler.

ben de çok severim oyunu. ama bakıyorum kaptırıyorum hemen kendi kendime karar alır kapatırım. ve oyunu oynayıp hevesimi alınca bitiririm oynamayı. durmadan oynayamam aynı şeyi yani ve bitmeyen oyunlara girmem hani hikayesi olmayan oyunlar bitmiyor ya.

eşiniz böyle kararlar almazsa kendi kendine zevk değil bağımlılık olur bu. aslında baya kötü bir hayat tüm boş vaktin ekran karşısında geçiyor spor yapmak dinlenmek keyifle bi kitap okumak gezmek varken ekranda gözlerini çürütmek... bence kötü bir yaşam tarzı.
 
Bu da sigara alkol gibi ciddi bir bagimlilik bence yardim almaya ikna etmelisin. Esini bunun yerini doldurabilcek cozumler bulabilir bir psikolog.
 
Benim arkadaşım vardı o da öyleydi, demiştim evlendiğinde karın bilgisayar i camdan aşağı atacak diye o da bende aşağı atlarim demişti. Kocan yoksa arkadaşım Serkan mi çocuk olunca sorumluluklar artınca azaltır,o oyunun popülaritesi de biter.
 
Hayır kesinlikle doğru değil. Eğer kocasindan emin değilse çocuk yapmamalı bu sefer hem evlilik hem çocuğuna sorumluluğu kendisine yüklenecek. Çünkü baba da olsalar oyun bağımlıları için hiç bir şey değişmiyor gerçekten çevremde gördüğüm için söylüyorum. Bı tanıdığım çocuğu olmasına rağmen hala akşama kadar kendini bı odaya kapatır oyun oynar. Aynı evin içinde çocuğunun büyüdüğünü bile göremiyor.
 
Bende the Sims bağımlısıydim, iş güç koca derken bıraktım, klan savaşları manyağı oldum bı ara. Onu da bıraktım,mecbur bırakır gibime geliyor, yada o oyunun hevesi geçer yavaş yavaş ve yerini başka bişey alır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…