• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisayar Basindayken Sizi En Sinir Eden Sey Nedir ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ekranima bakmaya calismalari........a.s.

Tam aklima güzel bir sey geldi, yazacam, ama nafile zir zir telefon

Tam aklima güzel bir sey geldi, yazacam, ama nafile, müvekkil geldi

Tam aklima güzel bir sey geldi, yazacam, is arkadasinin bir sorusu var

Tam aklima güzel bir sey geldi, yazacam, aksam olmus eve gitme zamani gelmis

Yok ya olmiycak artik, yazmadanda duramiyorum .... yerimseniben

bizim evde bilgisayar için bana nadir sıra gelir zaten...tam işlerimi bitiririm bakarım ki bilgisayar boş önce sorarım işiniz varmı diye yok derler..nasıl ben otururum bilgisayarın başına kızım tepemde bitiverir beni bırak kızdırmayı çıldırtır resmen..bende daha fazla dayanamam ve kalkarım....

İş yerinde net olmadan k.k. olmadan bir gün bile geçiremem zehir olur o gün bana.

Netin gitmesi,

Müşterinin yanıma gelip işlem yaptırması, (nomalde gelmezler yanıma)

Sayfanın donması geç açılması,

Patronun ve ya bir başka birisinin çağırması,

En çok da iş yerimdeki meraklı x beyin birşey söylemek için geldiğinde pc nin ekranına baktığı için sayfaları telaşla kapatmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum. Kötü KazenKötü Kazen

Evde pek girmiyorum ama annemin hadi masayı hazırlayın yada yemeğe gelin demesi Kötü Kazen canım annema.s.

birde ayağımın yanlışlıkla kasanın açma kapama düğmesine çarpması sonucu pc nin kapanması o zaman saçlarımı yolasın geliyor. :oklava::oklava::oklava:Mayına basmış gibi oluyorum. Düğmeye çarptığımı farkediyorum ama ayağımı geri çekmek ölüm gibi geliyor.

Bilgisayar kasasını camdan atmama ramak kalan şu dakikalarda bu soruyu soran arkadaşımı hasretle kucaklar,teşekkürlerimi bir borç bilirim..sengözlerimebaksanab
Benim kasanın içine traktör kaçmış zannımca..1 saatten fazla başında oturamıyorum kafam şişiyor..Sebebi de bilmiş bilgisayarcının 2 tane fan benzeri bişiy takmış olması,ısınmasın diye..şakkıdı
Ama bu da kafa değil mi?Pancar motoru eşliğinde kk keyfi yapılmıyor ki..kafamçokkarıştı.

Canım,bilgisayarcının taktığı fanlar bozuktur... Yoksa fan ses çıkarmaz bilgin olsun...
Bizde bilgisayarcıyız...

yanımdaki arkadaşın az çekil bilgisayarından bişi bakıcam demesine .az önce gene yaptıKötü Kazen

Bilgisayarın kasılıp yavaşlaması,
Sayfaların ağır ağır açılması,
Kardeşimin ekranıma gözünü dikmesi ve bu yüzden açamamam onun gitmesini beklemem,
Tam oturduğumda bilg başına başka bir iş çıkarmaları (Yemek yap,şunu yap bunu yap gibilerinden)

eşimin yanıma gelip napıyosun bakimm,o ne,bu ne,nerelere bakıyosun vb.. seyler sorması bide gelir yanıma oturur deli olurum.onun yanında konsantrem bozuluyo.ancak o yokken rahatım.

Ben tam kendimi kaptırmışken eşimin gelip "aşkım bi satışlara bakayım çıkıcam"demesi ve uzun bi süre çıkmaması.Çaydanlık önünde olduğu halde kendi çayını koymayıp benden istemesi.Bi de bu aralar bilgisayar habire kapanıyo tam bi konuya yorum yazıyorum ortasında pat kapanıyo(en çok buna sinir oluyorum)Kötü Kazen

benim de annemin bana bir şey anlatması o anda tabi benim de konsantremin diğer bir yönde olması o anda:) Ve daha sonra "amaaaaan dinlemiosun sen beni" deyip kızması ve benim daha sonra "tamam tamam anne annat hadiiii" demem :)

benim de annemin bana bir şey anlatması o anda tabi benim de konsantremin diğer bir yönde olması o anda:) Ve daha sonra "amaaaaan dinlemiosun sen beni" deyip kızması ve benim daha sonra "tamam tamam anne annat hadiiii" demem :)

eşimin bana sende çakılıp kaldın pc nin başına yeter artık diye bağırması oğlumun sen nasıl annesinin kendinden baska birşeyle ilgilenmiyorsun demesi (oysaki akşama kadar onlar için saçımı süpürge eden ben)eşimin bir modem alımyıp kendi lap topunu sırf bana inat internete bağlamaması.zorla beni pc nin başından kaldırıp elinden şekeri alınmış çocuğa çevirmeleri beni sinir ediyor varmı ötesiiiikafamçokkarıştı:1no2::tomato:

pc karsisinda fazla kalirsam kendime kiziyorum, onun disinda hic birseye kizmiyorum.
Bir hastalik pc basinda cakilip kalmak, kurtuldum ama, artik cok az vaktim geciyor pc basinda :sm_cool:

esımın ışım war deyıp pc yı ıstemesı.ve oğlumun aglaması

bilgisayar başındayken beni en sinir eden şey:kızgın:,kendimi kaptırmışken bana soru sorulması,dayanamıyorum bu duruma:kızgın:

eşimin yanıma gelip napıyosun bakimm,o ne,bu ne,nerelere bakıyosun vb.. seyler sorması bide gelir yanıma oturur deli olurum.onun yanında konsantrem bozuluyo.ancak o yokken rahatım.

bende ya o otururken aynısını bende yapıyorum artık deli oluyo oda nasılmış kocacım insanı sinir etmek sırnaşık şey

bende ya o otururken aynısını bende yapıyorum artık deli oluyo oda nasılmış kocacım insanı sinir etmek sırnaşık şey

Back
X