• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisayar Basindayken Sizi En Sinir Eden Sey Nedir ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşimin saaatlercee futbol idda sitelerinde takılmasını izledikten sonraa zorlaaa pc basına gecerim.oda sirf beni kaldirsinn diyee 5dk gecmeden benim sordugum soruları sormaya baslamasınaa gıcık oluyorum.
ben oturalı 5 dk. o oturalı 3saat oluyor bu farkı asla gözetmiyoryaa ııııııyyyyyyyy!!!!!!!

İndirdiğim dosyanın bozuk çıkması, kızımın gelip gene mi kk dasın diye sorması :))

sayfaların yavaş açılması,
komşunun kızının ben pc başındayken gelip benim yanımda oturup pcde girdiğim sayfalar hakkında anlamsız sorular sorması.
tam kkda bişeye odaklanmışken annemin beni çağrıp ördüğü örgüler hakkında fikrimi sorması (kadın bana çeyiz yapıyo ama benim ilgimi çekmiyo:))).
oooo bisürü var hangi birini anlatayım.

sayfaların yavas acılmasın ave
kardesımın hadı abla ben oturıyım demesıne cok sınırlenıyorum

Eşimin saat kaç oldu şu gözlerinin haline bak diye uykudan uyanıp bana bulaşması :1shok:
Laptop mause'unun ben bişey yazarken takılıp kafasına göre karşıma başka bir sayfa açması :bbo:
Messenger'da görüntülü arama yaparken pat diye bağlantının kesilmesi -tatlicadiarzu-
En sinir olduğum bunlar :oklava: :oklava: :oklava:

Back
X