4 yıllık lısans okumak zorunda degıl ıs bulmak ıcın , 4 yıllıklar bıraz daha avantajlı gıbı dursada aradakı zaman farkı ıs deneyımı ıcın onlısans mezunlarına avantaja cevırıyor bırde ıs hayatındakı karıyer hedefıne baglı olarak lısans veya onlısans tercıhı yapmak lazımben şöyle düşünüyorum dgs okumak yerine itü yıldız teknik vb. iyi yerlerden sertifikalar alıp ön lisans olarak özelde iş bulmak ama çevredekiler de muhakkak lisans oku yoksa iş bulamazsın diyor
Eeveeeeett geldim
Şöyle diyeyim, programlamadan daha kısa sürede öğrenilip iyi para getiren yandallar var. Sertifikayla gayet oluyor. SAP uzmanlığı mesela, şiddetle tavsiye ediyorum her şirkette bir tane var. Link verebiliyor muyzu bilmiyorum ama misal şöyle işler var:
SAP Uzmanı İş İlanları | Kariyer.Net
Yıldız Holding Yazılım Destek Uzmanı İş İlanı - 24.09.2020
Kariyer.net'teki Yıldız Holding firmasına ait Yazılım Destek Uzmanı iş ilanını hemen inceleyin ve başvurun!www.kariyer.net
Ille de programala yapicam seviyorum derseniz adam gibi bir okula gitmeyi siddetle tavsiye ederim. Ama daha cok sertifikayla hizla ishayatina gireyim derseniz kesinlikle SAP sertifikasi/uzmanligi.
Yazılım mezunuyum ama bende ilk defa duydum bu işi öğrendiğim iyi oldu valla borsadan makbul
Kendini geliştirerek iyi maaşlı bi iş bulabilir mi önlisansla yazılım sektöründeeğer yazılım olarak devam edecekse kendını gelıstırırse yeterlı
ama
''muhendıslık ''yapmak ıstıyorsa 4 yıllıga tamamlamak zorunda
eşim bılgısayar muhendısı senelerce muhendıslık yaptı suan da yazılım fırması var konunuzu ona okudum bu sekılde cevapladı ne soyledıyse onu yazdım :)
eger muhendıs olacaksa turkıyede ısım yapmıs unvlerden olması daha ıyı olurÇok teşekkür ederim. Açıkçası gelecek yefler 3 sene üst üste kontenjan doldurmamış tercih edilmemiş üniler
tabıkı bulabılırKendini geliştirerek iyi maaşlı bi iş bulabilir mi önlisansla yazılım sektöründe
tabıkı bulabılır
:)
Çok teşekkür ederim. Açıkçası gelecek yefler 3 sene üst üste kontenjan doldurmamış tercih edilmemiş üniler
Merhaba özel mesaj atamadım size. Acaba eşinizle bi konuşma danışma imkanımız var mı tecrübesi bizim için çok önemli. Bi kaç soru sorsakeger muhendıs olacaksa turkıyede ısım yapmıs unvlerden olması daha ıyı olur
tabıkı hemen dönüş yapıyorum sızeMerhaba özel mesaj atamadım size. Acaba eşinizle bi konuşma danışma imkanımız var mı tecrübesi bizim için çok önemli. Bi kaç soru sorsak
Özelden yazsam olur mu acaba uygunsa sizeBen 18 yıllık bilgisayar mühendisiyim.
Cevaplarım hertürlü soruyu ama doğuda ünv demişsin bölüm ne olacak?
Özelden yazsam olur mu acaba uygunsa size
Ama yazamıyorum sizin profil kapalıYaz yaz
su mesajıma begenmedım geldı şoka gırdımokuyacak kısı erkek mı kız mı ? bılgısayar muhendıslıgı ıcın onemlı ayrıntı :)
Ben 18 yıllık bilgisayar mühendisiyim.
Cevaplarım hertürlü soruyu ama doğuda ünv demişsin bölüm ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?