- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.905
- 358
selam bayanlar duygu karmaşası yaşıyorum lütfen bana da yardım edin. esimle 8 yıllık evliyiz son 3 senedir hiç dialoğumuz kalmadı aslında sürekli beraberiz aynı yerde çalışıyoruz birlikte gidip geliyoruz ama sohbet denen şey bizde yok. eve geldiğimizde de ilk iş tv ve pc açmak oluyor.eşim sabahlara kadar pc de oyun oynuyor sonra çekyatta uyuya kalıyor tabi yastıksız olduğu için çok horluyor ben gece 3 - 4 gibi onun sesine uyanıyorum. her gece yalnız giriyorum yatağa ve genelde yalnız sabahlıyorum bu rahatsızlığımı defalarca dile getirdim güzel güzel konuştum , özel yaşamımıza yasak koydum sonuç alamadım. dün akşam dayanamadım seni artık eskisi kadar sevmiyorum hareketlerin beni rahatsız ediyor dedim kimseye kendimi zorla sevdiremem dedi ve tv başına geçti.konuları sonuçlandırmıyor hep ben söylediğimle kalıyorum. sabah işe giderken annemlerin boş bir evi var dayalı döşeli. eşyalarını toplayalım bir süre git orda kal dedim cevap bile vermedi. yol boyunca sustuk. işe geldiğimizde aşkım birşey yiyecek misin diyor. yani sanki hiç sorun yokmuş gibi davranıyor. onu çok seviyorum ama bu vurdumduymazlığına dayanamıyorum.