Bilgisayardan anlayan yardımcı olbilirmi lütfen

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
Bilgisayar modeme bağlı olduğu halde internetegirmiyor bağlandı yazıyor fakat internet açılmıyor yerel ağ bağlantısıda gözükmüyor yerel ağ bağlantısını tekrar nasıl kurabilirim blen varsa ayrıntılıu bir şekilde anlatırsa sevinirim teşekkürler

bilgisayarda virüs var temizlenmesi lazım
eger antıvırus programı varsa bı tarama yaptır

2. bi ihtimalde modem ayarlarında bı sorun vardır. internet eplorer ın adres satırına 192.168.1.1 yaz bakalım gırıcekmı?

merhaba canım masaüstünde ağ bağlantılarım var ona çift tıkla açılan sayfada ev ve küçük iş yeri ağı kur var ona tıkla o yönlendiricek zaten gerisi için..

bilgisayarda virüs var temizlenmesi lazım
eger antıvırus programı varsa bı tarama yaptır

2. bi ihtimalde modem ayarlarında bı sorun vardır. internet eplorer ın adres satırına 192.168.1.1 yaz bakalım gırıcekmı?

canım teşekkür ederim format attırdım dün temizlendi dediğini yaptım fakat açmıyor

Bu kullandığınız bir zamanda durup dururken mi oldu
Bazen internet hizmetinin sağlanamadığı durumlarda böyle sonuçlar olabiliyor
Geçici bir durumdur

merhaba canım masaüstünde ağ bağlantılarım var ona çift tıkla açılan sayfada ev ve küçük iş yeri ağı kur var ona tıkla o yönlendiricek zaten gerisi için..

canım girdim ev ve küçük işyeri ağ kur gözükmüyor canım bir ağa bağlan yazıyor ona girdim 90 saniye sonra açılacak diyor ama bişi açılmıyor

Bu kullandığınız bir zamanda durup dururken mi oldu
Bazen internet hizmetinin sağlanamadığı durumlarda böyle sonuçlar olabiliyor
Geçici bir durumdur

evet canım birden oldu evde 2 laptop var benimki bağlanıyor sorun yok diğeri bağlanmıyor her şeyi normal gözüküyor bağlandı yazıyor ama açmıyor yerel ağ bağlantısı benimkinde gözüküyor diğerinde gözükmüyor

arkadaşlar şimdi iki laptop var benimki bağlanıyor sorun yok diğeri bağlanmıyor herşeyi normal gözüküyor benimkinde yerel ağ bağlantısı var diğerinde gözükmüyor

buna benzer bir durumda ben yaşamıştım ama benim sorunum hiç bir bilgisayardan bağlanılamamasıydı. demekki sizin sorununuz modemden yada bağlantıdan değil bilgisayardan kaynaklanıyor. Yerel ağ bağlantısını açıp destek sekmesinden bilgisayarın varsayılan ağ geçidi numarasını tarayıcınızın adres çubuğuna olduğu gibi noktalarına dikkat ederek yazın başına hiç bir şey koymadan(www yada http vs) ve bilgisayarın modemle olan bağlantısına bakmayı deneyin

buna benzer bir durumda ben yaşamıştım ama benim sorunum hiç bir bilgisayardan bağlanılamamasıydı. demekki sizin sorununuz modemden yada bağlantıdan değil bilgisayardan kaynaklanıyor. Yerel ağ bağlantısını açıp destek sekmesinden bilgisayarın varsayılan ağ geçidi numarasını tarayıcınızın adres çubuğuna olduğu gibi noktalarına dikkat ederek yazın başına hiç bir şey koymadan(www yada http vs) ve bilgisayarın modemle olan bağlantısına bakmayı deneyin

canım yerel ağ bağlantısı yok zaten olsa halledicemde modemle ilgili sorun yok 2 laptop var modemdn kaynaklansa iki bilgisayarda açılmaz biri sorunsuz bağlanıyor diğeri bağlandı işareti çıktığı halde interneti açmıyor anlamadım valla

Bilgisayarınızla modem arasında ağ bağlantısı kurulamıyordur, bu buradan olacak birşey değil, bence siz ttnet faturanızın altında yazan müşteri hizmetleri numarasını arayın, size yardımcı olurlar kanaatindeyim veya varsa etrafınızda pcden anlayan biri durumu anlatıp yardım isteyin:34:

canım yerel ağ bağlantısı yok zaten olsa halledicemde modemle ilgili sorun yok 2 laptop var modemdn kaynaklansa iki bilgisayarda açılmaz biri sorunsuz bağlanıyor diğeri bağlandı işareti çıktığı halde interneti açmıyor anlamadım valla

bağlantı olmasa dahi sağ altta bulunan bilgisayar simgesine tıkladığınızda açılan pencereden bakabilirsiniz bağlantı numaralarına. yada bilgisayarımdan sağ tık tapıp özellikler deyip donanım/aygıt yöneticisindan ağ bağdaştırıcıdan kontrol edin hata görünüyormu diye. daha da olmazsa en garanti yol müşteri hizmetlerini aramak.

Back
X