• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisayarıma ne oldu :(

GazozGofret

Moonlight Sonata...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.164
1.938
248
İstanbul
Kızlar bilgisayardan anlayanlar lütfen bi fikir verin.
Bilgisayarımdaki anti virüs programının süresi bitmişti bir hafta önce ondan beridir bir garip oldu. Tarayıcıdan kaynaklı değil onu söyleyeyim başta. Malum video sitesinden video açınca durduk yere donup hata veriyor başka sitelerden de video izleyemiyorum. Birden bire neden böyle oldu bir fikriniz var mı ? Acaba format mı attırsam ?

hangi virüs tarayıcısını kullandıysan onu programlardan tamamen kaldır. pc yi yeniden başlat.
sonra kypersky pure yükle.
flash playerini de güncelle, javanı da.
sonra genel bir virüs taraması yap
eğer düzelmezse o zaman bakarız tekrar

Kızlar bilgisayardan anlayanlar lütfen bi fikir verin.
Bilgisayarımdaki anti virüs programının süresi bitmişti bir hafta önce ondan beridir bir garip oldu. Tarayıcıdan kaynaklı değil onu söyleyeyim başta. Malum video sitesinden video açınca durduk yere donup hata veriyor başka sitelerden de video izleyemiyorum. Birden bire neden böyle oldu bir fikriniz var mı ? Acaba format mı attırsam ?

Format attırmadan düzelmez gibi geldi. Zaten donuyormuş yavaşlamış format iyi olur bence. Benim bilgisayarımın kendi içinde format programı vardı ilk aldığımda, onu kullanıyorum format atarken. Bilgisayarının modelini falan internete yazıp aratırsan içinde yüklü mü bulabilirsin. Format basit bir iş para verme bence, bi arkadaşın yardımcı olur en kötü

hangi virüs tarayıcısını kullandıysan onu programlardan tamamen kaldır. pc yi yeniden başlat.
sonra kypersky pure yükle.
flash playerini de güncelle, javanı da.
sonra genel bir virüs taraması yap
eğer düzelmezse o zaman bakarız tekrar

Dediklerini yapacağım teşekkürler ama kypersky yüklemeyin dedi geçen hocamız çok gereksiz kasıyormuş bilgisayarı :26: Cevabın için teşekkür ederim.

attır bi format kendine gelsin :51::51::51::51:

Artık düzelmesse sonu format olacak evet :30:

Format attırmadan düzelmez gibi geldi. Zaten donuyormuş yavaşlamış format iyi olur bence. Benim bilgisayarımın kendi içinde format programı vardı ilk aldığımda, onu kullanıyorum format atarken. Bilgisayarının modelini falan internete yazıp aratırsan içinde yüklü mü bulabilirsin. Format basit bir iş para verme bence, bi arkadaşın yardımcı olur en kötü

Formatı okulda hocamız atıyor isteyene ama oraya kadar gitmeden halletmeye çalışmalıyım çünkü bu gün ve yarın için izlemek istediğim şeyler var. Cevap için teşekkürler.

ben laptop kullanıyorum herhangi bir kasma problemi yok. elinde başka varsa güvendiğin onuda kurabilirsin :31:

ben laptop kullanıyorum herhangi bir kasma problemi yok. elinde başka varsa güvendiğin onuda kurabilirsin :31:

Sanırım an itibarıyle sorunu çözdüm :27:
Ben o virüs programı bitince başka yüklemek için oraya buraya girmiştim o esnada bir program iniyordu iptal ettim sanmıştım ama meğersem ben onu bildiğin kurmuşum bilgisayara :27: şimdi programlarda gördüm ve sildim bir de baktım ki sorun çözüldü :31:

İlgin için çok teşekkür ederim bade :16:

Sanırım an itibarıyle sorunu çözdüm :27:
Ben o virüs programı bitince başka yüklemek için oraya buraya girmiştim o esnada bir program iniyordu iptal ettim sanmıştım ama meğersem ben onu bildiğin kurmuşum bilgisayara :27: şimdi programlarda gördüm ve sildim bir de baktım ki sorun çözüldü :31:

İlgin için çok teşekkür ederim bade :16:

rica ederim canım sen yinede virüs taraması yap ve flashını güncelle :34:

Bence virüslük bir durum yok flash playerla ilgili bir durumdur yani programlarla ilgili güncelleme gerekiyordur muhtemelen

Back
X