Merhaba arkadaşlar internetten tanıştığım birinin bilgisayarımı izlediğinden şüpheleniyordum uzun süredir. Bu kişi internetten tanışıp kısa süreli sevgili olduğum biriydi. X diyelim ona. Sevgiliyken şüphelenmiştim zaten. Emin olmak için önüne her türlü yemi attım. İnternet aramalarımı, başkalarıyla konuşmalarımı , bilgisayara tuttuğum günlükleri vs hep o görüyormuş gibi yaptım ve gerçekten gördüğünü fark ettim. Şimdi uzun uzun yazmak istemiyorum ama aylarca bilgisayarımı izlediğinden eminim. Dava açmak istesem cezası ne olur? Neler yaptığım, görüntülü konuşmalarım, yazdığım günlüklere kadar her şeyi izlediğinden eminim çünkü onunla ayrıldıktan sonra izlediğinden emin olmak için tüm bunları onla ilgili yazdım, konuştum ve geçen günlerde ağzından laf almak için ağzını aradığımda zaten yukarda yazdıklarımı bildiğini fark ettim. Mesela günlüğüme yazdıklarımı, görüntülü konusurken söylediklerimi biliyordu. Dava açmayı düşünmüyorum ama her türlü ihtimale karşı neler yapabilirim bilebilen arkadaşlar yardım edebilir mi? Konuyu anneme ve kardeşime anlattım her türlü yanımdalar kardeşim dava konusunda ısrarcı ama babam öğrenirse X'e kesinlikle bir şey yapar sakinleştiremem diye korkuyorum o yüzden X bana zarar verecek bir şey yapmadığı sürece bir şey yapmayı düşünmüyorum. Belki şu an bunları da görüyordur hatta. Dava açsam cezası ne olur bilen yada benzer bir şey başına gelen arkadaşlar var mı?