Bilgisayarımın aylarca izlenmesi, cezası, benzeri başına gelen?

Bence telefon numaran varsa değiştir, Facebookunu dondur, bilgisayarını da bir süre kullanma. Bi zaman sonra unutacaktır, sende o arada hem bunları düşünmez sınavlarına odaklanırsın canım. O da sevgili bulur kendine senin peşini bırakınca :KK45: Korkma hiçte bişey yapamaz kredi kartı falan. O kdr da değil bence eğerki izliyosa seni rahatsız etmek içindir veya işi gücü yoktur öyle gözetleyerek vakit geçiriyodur :KK53:
Maalesef zaten aylardır sevgilisi var. Muhtemelen sadece izliyo zaten ki bir şey yaparsa hiçbir şekilde yanına bırakmam zaten. Dediğinizi yapıcam sanırım :)

O zaman arkadasa bir mesaj yazalim da okusun. "şu an bu yazilanlari okuyorsan, aptigin suç ve bu arkadas seni sikayet ederse hapsi boylarsin. Kimse seni kurtaramaz. O yuzden kapa su programi ve yoluna bak. Bosuna hayatini karartma. Bak siciline işler. Sittin sene dikiş tutturamazsin. Sonra kafani taslara vurursun :kızgın:"

Bu arkadaşi kesinlikle dinlemelisin ve hemen burayi terketmelisin:duduk: :halay:
Yorumun muhteşem:dondurma::rapci:

İsterseniz şikayet edin tabi ki ,çok sinir bozucu bir durum.
Benim yakın bir arkadaş bi link atmıştı bana ,tıklamıştım ,bilgisayarımı izliyormuş meğer o link,tabi söylemişti bana .
Sonra arada geliyordu ben pcden çıkmayınca pcyi kapatıyordu falan :KK70:
Tabi bunlar masum şeyler ,benim de haberim vardı bayağı 5 yıl önce falan .
Asıl tehlikelisi link göndermeden yapılan ,çoğu kişi zaten yapamaz,çok az kişi yapabiliyor bunu ve tehlikeli bence ,pcde kamera varsa kendiliğinden, onda bile izleyebiliyor insanlar 7/24 ne yaptığınızı

Back
X