Bilgisayarımın aylarca izlenmesi, cezası, benzeri başına gelen?

Özel hayatin gizliligini ihlal sucu 1 ila 3 yil arasi hapis cezasi, ogrendigi bilgileri ifşa etmesi durumunda ise ceza 2 ila 5 yil arasi oluyor. Savciliga suc duyurusunda bulunacaksiniz ve karsi taraf ifadeye cagrilacak. Eger inkar ederse bilgisayarina el konacak ve incelenecek.
Bence zaman kaybetmeden sikayette bulunun. Eger sikayet edeceginizi anlarsa delilleri yok edebilir.

Coktandir artik internet polisleri var. Sikayet edebilirsin izlerler. Takip ederler ama o x kisiye soyleme ki uyanmasin.

ttnet şifresini nasıl kırıyor böyle?
Hepsinin programları varmış şifre kırıcı. Çoktan uyanmıştır bile hatta bu konuyu da görüyordur ki uyandığına eminim çünkü belli ettim. Açıkçası şu an uğraşmak istemiyorum bir şey yapmadığı sürece. Birçok kişiyi böyle izlemiş onu da biliyorum muhtemelen sadece izliyor çünkü onunla aylardır konuşmuyorduk bir şey yapsa yapardı diye düşünüyorum ama tabiki her türlü tedbiri almayı düşünüyorum her ihtimale karşı

Kolay değil o kadar izlemek. Öyle olsa herkes herkesi izler. Yaptığı suç böyle bişey varsa. Kanıt için format atmamanız gerek. Kanıt o bilgisayar şu anda. Öyle kalsın dava açacaksanız. Açmıyacaksanız formatlayın gitsin.

Hem fikirim bu konu da hiç bir şey yapmadan PC sızmak öyle basit olmamalı zira hiç birimizin güvenliği kalmaz insanın psikolojisi bozulur. Yeni üye ilk konu bakalım neler olucak :kahve:

Benim bilgisayarıma mail yoluyla girilmişti.

Maildeki linke tıklamıştım, evet bu kadar basit.

Kolay değil o kadar izlemek. Öyle olsa herkes herkesi izler. Yaptığı suç böyle bişey varsa. Kanıt için format atmamanız gerek. Kanıt o bilgisayar şu anda. Öyle kalsın dava açacaksanız. Açmıyacaksanız formatlayın gitsin.
İzlediğine eminim buraya yazmadığım o kadar çok şey varki bir değil beş değil on değil. Zaten artık bilgisayarda özel bir şey yapmam o zaman formatlamayayım dursun. Böyle işsiz güçsüz sapıklar olduğuna inanamıyorum. İnsan başına gelmeden anlamıyor artık hep izleniyor gibi hissedicem

Bir ara bana bilgisayarına virüs girdiğini söylemişti. Bir link attı tıkladım. Bu ne dedim sürekli bu ekran çıkıyor sanırım virüsten dedi :)

O zaman arkadasa bir mesaj yazalim da okusun. "şu an bu yazilanlari okuyorsan, aptigin suç ve bu arkadas seni sikayet ederse hapsi boylarsin. Kimse seni kurtaramaz. O yuzden kapa su programi ve yoluna bak. Bosuna hayatini karartma. Bak siciline işler. Sittin sene dikiş tutturamazsin. Sonra kafani taslara vurursun :kızgın:"

Hepsinin programları varmış şifre kırıcı. Çoktan uyanmıştır bile hatta bu konuyu da görüyordur ki uyandığına eminim çünkü belli ettim. Açıkçası şu an uğraşmak istemiyorum bir şey yapmadığı sürece. Birçok kişiyi böyle izlemiş onu da biliyorum muhtemelen sadece izliyor çünkü onunla aylardır konuşmuyorduk bir şey yapsa yapardı diye düşünüyorum ama tabiki her türlü tedbiri almayı düşünüyorum her ihtimale karşı
format kesin çözüm mü peki?

Can sıkmak gibi olmasın da format tek başına yetmiyor diye hatırlıyorum, umarım yetiyordur.

İnternetten sevgili neymiş ya al işte başına iş

Can sıkmak gibi olmasın da format tek başına yetmiyor diye hatırlıyorum, umarım yetiyordur.
Yetmiyorsa da artık izlesin dursun napayım zaten biraz daha araştırdım eğer herhangi bir şekilde internetten bir şeylerimi değiştirirse ceza daha da artıyormuş

İnternetten sevgili neymiş ya al işte başına iş
Gerçekten olduğum güne lanet olsun ilk ve sondu ve o kadar tedbirli davranmıştımki inanamazsınız sevgili diyorum ama tam olarak öyle değil. Öyle konuşuyorduk ama ne telefon numaramı ne gerçek adımı biliyordu daha doğrusu ben bilmiyor sanıyordum :)

Bak şimdi senin bilgisayarına giren kişi sen soyunurken kameranı aktif hale getirip kayıt bile yapabilir biliyorsun dimi. Öyle artık izlesin dursun napiim deme pc ne Ada'm akıllı format attır artıracağım kişiye de söyle böyle bişeyden şüphelendiğini sadece d ye atmasın komple formatlasın

Pc nkze forrmat atin.o kisiyide silin asla gorusmeyin size yolladigi ffotograf,muzik gibi dosyalarla keylonger yada solucan prog. Gondermistir.
Formatlarsaniz biter giremez.ya mdi yazismalarida okuyorsa:deli:

Bak şimdi senin bilgisayarına giren kişi sen soyunurken kameranı aktif hale getirip kayıt bile yapabilir biliyorsun dimi. Öyle artık izlesin dursun napiim deme pc ne Ada'm akıllı format attır artıracağım kişiye de söyle böyle bişeyden şüphelendiğini sadece d ye atmasın komple formatlasın

Pc nkze forrmat atin.o kisiyide silin asla gorusmeyin size yolladigi ffotograf,muzik gibi dosyalarla keylonger yada solucan prog. Gondermistir.
Formatlarsaniz biter giremez.ya mdi yazismalarida okuyorsa:deli:
Eve gidince attırayım o zaman ama kanıtları da silmiş olmaz mıyım? Haklısınız belki o tarz görüntülerim bile vardır o yüzden kanıt olarak silmemek daha mı iyiki olmadı bu bilgisayarı bi daha kullanmam. Şu an için dava düşünmüyorum ama gün gelir gerekir diye. Belki de dediğiniz gibi bunları da görüyordur burdan el sallıyorum ona

Eve gidince attırayım o zaman ama kanıtları da silmiş olmaz mıyım? Haklısınız belki o tarz görüntülerim bile vardır o yüzden kanıt olarak silmemek daha mı iyiki olmadı bu bilgisayarı bi daha kullanmam. Şu an için dava düşünmüyorum ama gün gelir gerekir diye. Belki de dediğiniz gibi bunları da görüyordur burdan el sallıyorum ona
Eger goruyorsa yazismalari birde biz seslenelim:deli:
Kardes kafayi yedinmi milletin pc sine daliyorsun isine gucune bak cik kizin pcsinden dava ederse gorurusun gununu:sinirli:

Eger goruyorsa yazismalari birde biz seslenelim:deli:
Kardes kafayi yedinmi milletin pc sine daliyorsun isine gucune bak cik kizin pcsinden dava ederse gorurusun gununu:sinirli:
Hayır insan sıkılır bi kez bak iki kez bak ama aylar olmuş. Aradan 3 aydan fazla geçti.

Ben f ye yani malum siteye telefonumdan da giriyordum bir de telefonumu izlemiş olabilir mi ki acaba

Bence telefon numaran varsa değiştir, Facebookunu dondur, bilgisayarını da bir süre kullanma. Bi zaman sonra unutacaktır, sende o arada hem bunları düşünmez sınavlarına odaklanırsın canım. O da sevgili bulur kendine senin peşini bırakınca :KK45: Korkma hiçte bişey yapamaz kredi kartı falan. O kdr da değil bence eğerki izliyosa seni rahatsız etmek içindir veya işi gücü yoktur öyle gözetleyerek vakit geçiriyodur :KK53:

Back
X