Özel hayatin gizliligini ihlal sucu 1 ila 3 yil arasi hapis cezasi, ogrendigi bilgileri ifşa etmesi durumunda ise ceza 2 ila 5 yil arasi oluyor. Savciliga suc duyurusunda bulunacaksiniz ve karsi taraf ifadeye cagrilacak. Eger inkar ederse bilgisayarina el konacak ve incelenecek.
Bence zaman kaybetmeden sikayette bulunun. Eger sikayet edeceginizi anlarsa delilleri yok edebilir.
Coktandir artik internet polisleri var. Sikayet edebilirsin izlerler. Takip ederler ama o x kisiye soyleme ki uyanmasin.
Hepsinin programları varmış şifre kırıcı. Çoktan uyanmıştır bile hatta bu konuyu da görüyordur ki uyandığına eminim çünkü belli ettim. Açıkçası şu an uğraşmak istemiyorum bir şey yapmadığı sürece. Birçok kişiyi böyle izlemiş onu da biliyorum muhtemelen sadece izliyor çünkü onunla aylardır konuşmuyorduk bir şey yapsa yapardı diye düşünüyorum ama tabiki her türlü tedbiri almayı düşünüyorum her ihtimale karşıttnet şifresini nasıl kırıyor böyle?