- Konu Sahibi mutsuzgelincik
-
daha açıkça söylemedim ama her kavgamızda gündeme geliyo bu boşanma konusu..karşıma alıp karar verdim demedim ama..ailelerimiz de durumun farkında düzelir mi diye bekliyolar..ama yok yani sevmiyorum ben onu..bi hata yaptım evlendim..o düzeni yerinde diye yanaşmaz sanırım bu boşanma işine yani anlaşmalı olacağını sanmam..benim merak ettiğim bu süreçte ben hala onun karısı mı olacağım..temyiz süresi çok uzun..anlaşmalı boşanılmazsa en geç 3 yıl sonra bitiyomuş evlilik..bu süreçte boşanma sonucunu bekleyen insanlar olmalıyız bence..hayatlarımız artık ayrılmalı..yanlış mı düşünüyorum?
Saolun arkadaşlar..Açıkçası o başkasını severken ayrılmış o sırada biz tanıştık ve kısa sürede evlendik..başta bunu sorun etmem diye düşündüm ama bana o kadar ilgisiz ve soğuk davrandı ki çok soğudum ve istemiyorum onu..kıskançlıktan değil ama bişeyi merak ediyorum boşanma davasını açınca kabul görmez de temyize giderse bu bekleme sürecinde haliyle ayrı olcakmışız peki boşanma sürecindeyiz diye eşimin hayatına biri girebilir mi? yani diyelim ki boşanma kesinleşmeden biriyle görüşmeye başladı bu durumda ben aldatılmış sayılıp dava süreci etkilenir mi?
eşimden ayrılmayı düşünüyorum..aramızda sevgisizlik ve ilgisizlik var..daha 1 yıl olmadı 1 yılın dolmasını bekliyorum..muhtemelen o istemeyecek ve dava iptal olup temyize gidecek..temyiz süresi en geç 3 yılmış bir hukuk sitesinde öyle okudum..benim merak ettiğim ben bu adama boşanma davası açtığımda bu dava reddedilince biz hiç bişey olmamış gibi eve dönemicez..o temyiz süresi boyunca ben hala evli gibi mi olacağım kanun önünde bu süreçte çiftler nasıl yaşıyolar bana yardımcı olur musunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?