Bilgisi olan bayanlar burayaa

dogahayat

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
297
127
103
35
Herkese merhaba 13haftalik hamileyim.Yeni ev satın aldık fakat butcemize uygun aldığımız evin çocuk odası karanlık yani hiç cami yok.Bebek odası yapıp yapmamak ta çok kararsız kaldım sizinde çevrenizde yada kendinizin böyle bir odası varsa fikir verebilir misin.?Cok uzuluyorum bu duruma

Cnm bir kitap okuyorum orda bebek odasi icin aydinlik odalari tercih edin diyor... gece ve gunduzu ayirt etmesi icin güneş alan bir oda olmasi gerekirmis... bende cok gunes aliyor diye karartma stor dusunuyordum ama kitabi okuduktan sonra fikrim değişti....

Tasindigimizdan beri hep düşünüyorum nasıl çocuk odası yaparım diye.Kimileri diyor bebekler karanlık odayı sever kimileride güneş alsın. Yanımızda 3yasina kadar yatirsam ozmana kadarda kiraya cikariz belki:(

Tasindigimizdan beri hep düşünüyorum nasıl çocuk odası yaparım diye.Kimileri diyor bebekler karanlık odayı sever kimileride güneş alsın. Yanımızda 3yasina kadar yatirsam ozmana kadarda kiraya cikariz belki:KK43:

karanlık odada bebek çocuk olmaz canım ya güneş alması lazım sık sık havalanması lazım büyük insanlar bile yatmakta zorlanır karanlık odada benim evimdede var ütü odası yaptım ben çamaşır odası gibi salonum yok oturma odamı oğluma verdim yapacak bişi yok

Sizin 3+1sanirim benim başka odam yok maalesef. Yanımızda yatar büyüyunceye kadar ozamana kadarda Allah büyüktür

Kendi evimiz canım yeni aldık paramız buna yetti İstanbulda

İnş canım çok üzülüyorum.Rabbim hakkımızda hayirlisini verir inşallah

Oturma odasınin yanında diğer tarafı apartmanın koridoruna bakıyor antrede küçük bir cami var actirirsak oturma odasında olacak cami

Amin inş canım ilk bebegimiz olduğu için ozenmistik odaya hayırlısı olur inş

Back
X