• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan bir el atar mı?..

çıkmıştır ya yani inşallah :D dört duvar arasında durmaktan o da sıkılmıştır :D
bence korkuların üzerine gitmek lazım ancak öyle atlatırsın biraz zor bir durum ama :D
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum :D

İnşallah bi kaç güne güzel haberler veririm :)
Korkudan terliği çıkartmıyorum ayağımdan, bu sıcakta bi de...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İnşallah bi kaç güne güzel haberler veririm :)
Korkudan terliği çıkartmıyorum ayağımdan, bu sıcakta bi de...

:)) öncelikle onun zararsız bir canlı olduğuna inandır kendini tatlım yoksa korkun hiç azalmayacak..
en fazla yanından geçip gider. o senden senin ondan korktuğundan daha çok korkar:)
tatile gittiğimizde bende balkon duvarında görmüştüm pansiyonun arka tarafı ormanlıktı ve hayvan beni görünce aptallaşıp kalmıştı duvarda bir süre:))
yani onlar daha korkak:)) fotosunu çekmiştim hatta şaşkın şaşkın bakıyordu bana :D

Benimde geçen sene evimde gördüm kafayı yiyordum .. aslinda zararsız gibi ama sanki küçük dinozora benzetiyorum..iki defa gordum sonra yoktu. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Zararsız bir canlı kertenkele. Bize de girmişti. Lütfen bulursanız bile öldürmeyin bir yakınınızdan yardım alıp dışarı bırakabilirsiniz.

Zararsız bir canlı kertenkele. Bize de girmişti. Lütfen bulursanız bile öldürmeyin bir yakınınızdan yardım alıp dışarı bırakabilirsiniz.

Öldürmek gibi bi niyetim yok zaten, merak etmeyin :)
Bulduğumuz zaman doğaya salacağız ama bulamadık henüz. Belki de çıkıp gitmiştir, bilemiyorum...

:)) öncelikle onun zararsız bir canlı olduğuna inandır kendini tatlım yoksa korkun hiç azalmayacak..
en fazla yanından geçip gider. o senden senin ondan korktuğundan daha çok korkar:)
tatile gittiğimizde bende balkon duvarında görmüştüm pansiyonun arka tarafı ormanlıktı ve hayvan beni görünce aptallaşıp kalmıştı duvarda bir süre:))
yani onlar daha korkak:)) fotosunu çekmiştim hatta şaşkın şaşkın bakıyordu bana :D

O akşamdan sonra hiç görmedim bir daha.
Küçücük bişi ama, gözümde canavardan farksız şu an :)
Umarım çıkıp gitmiştir biz evde yokken...

Back
X