Bende bilgisayar programcılığı mezunuyum. Çok şükür kendi işimi yapıyorum. 2 yıl oldu mezun olalı. Bende şuan Anadolu üniversitesi açıköğretimden 4 yıllığa tamamlıyorum. Sınavsız geçişle değilde dikey geçişle başka bir bölüm okuyabilirsin. Dikey geçişte de sınava girmen gerekmiyor. Tek yapman gereken direkt aöf başvurup kayıt olman. Ama Çocuk gelişimi okuyamazsın. Bilgisayar prog mezunu olduğun için yaklaşın 5-6 bölüm var onlardan birini seçebilirsin. Yanılmıyorsam bu 2. üniversite olayında da böyle. 2.üniversiteyi tavsiye etmem 2 ayrı diploman olacak. Ama dikey geçiş ile okursan elinde Lisans diploman olacak.
İlla Çocuk gelişimi okumak istiyorum dersende eğer 2. üniversite kapsamında giremiyorsan bu bölüme sınava girerek tercih yapıp okuyabilirsin canım.
Çocuk gelişimi okuyan arkadaşlarım var bu bölümü okudukları için çok fazla pişmanlar ve çokta kolay iş bulamıyorlar söyliyeyim. Seni üzmek istemem ama gerçek bu. Ben istanbulda oturuyorum ve istanbulda durum bundan ibaret. Çokta fazla para almıyolar. Ama şöyle bir durum var hangi semtte çalıştığına ve kendini ne derece geliştirdiğine de bağlı. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum.