Bilgisi olan paylaşabilir mi ? Lütfen.

huznumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
29
0
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
9 haftalık hamileyim. 6 haftalık hamile iken kanamam oldu. ilaç verdi doktor ve birkaç test istedi . Testleri yaptırdık. Sonuçlar çıktı. Ancak anti rubella ıgg - 178.8- anti cmv ıgg - 500 ikisi de pozitif çıktı. Aynı zamanda kan üresinde de yükseklik var. Henüz doktora görünmedim. Ancak internetten baktığım kadarıyla bu yüksekliklere tehlikeli olarak yorumlar var. Sizlerde de bu değerleri taşıyan ve gebeliğini güzel bir şekilde sürdürenler var mı? Nette böyle durumlarda gebeliğin sonlandırıldığı yazıyor

Canım yanlış yönlendirmek istemem ama igg nin pozitif olması senin daha önce bu hastalıkları geçirip bağışıklık kazandığını gösterir diye biliyorum.

bu hastalık veya bağışıklık dediğiniz şey nedir ? Şu anda kafam öyle karıştı ki , neden böyle oluyor. Bunun kötü yanı nedir bir bilginiz var mı ? Cevapladığınız için teşekkür ederim.

Yani bu hastalık/enfeksiyonu daha önce geçirdiğiniz için bir daha geçirmeyeceğiniz anlamına geliyor. Doktora sormakta fayda var yine de.

CANIM HERHANGİ BİR SORUN YOK. KIZAMIK SU ÇİÇEĞİ GEÇİRDİĞİNDE DAİR BİR TAHLİL. AYNISI BANADA YAPILDIĞI HATTA ÇOK KORKTUM FAKAT DOKTORUM SONUÇLARIN İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…